"Izgleda toliko bolje": Louis Vuitton torba navodno dolazi s jednim trikom

Screenshot/Foto: TikTok/eu.louisvuitton.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

LOUIS VUITTON prepoznatljiv je francuski brend kožnih torbi, a TikTokom kruži priča kako se njegova Neverfull torba može koristiti na dva načina. Štoviše, navodno joj je to i svrha. Djevojka u videu nije čula za dvostruko lice ove torbe te ju je okrenula, očekujući da će je možda i oštetiti. No, torbu je okrenula bez problema i razotkrila njezino crveno naličje.

Dvije torbe u jednoj?

"Većina vlasnika ove torbe to ne zna, ali dizajnirana je tako da je možeš koristiti i izokrenutu. Šivana je simetrično i izgledat će u potpunosti isto", kreće video TikTok kanala Luxe Collective.

@luxecollective

Louis Vuitton’s 2 in 1 Bag!! 🤩 The neverfull is a favourite among LV lovers for its versatility and comfort but this HACK takes the classic damier print to a bold red! Did you know this? 🤔

♬ original sound - Luxe Collective

"Dakle, ženska matematika: dobivam dvije torbe umjesto jedne", "Iznutra izgleda bolje", "Izgleda toliko bolje", "Ja svoju izokrećem svako ljeto", neki su od komentara kojima se ova metoda korištenja torbe svidjela.

No, u komentarima je bilo i onih koji tvrde da je u pitanju totalna izmišljotina te da izokretanje može oštetiti torbu, a među njima su prednjačile osobe koje tvrde da su radile upravo za Louis Vuitton.

"Radio sam za LV 17 godina, ova torba nije namijenjena za izokretanje", "Radila sam kao Louis Vuitton artisan: ovu torbu ne možete izokretati. Izlaganje unutrašnjih materijala vanjskim utjecajima će uništiti vašu torbu", kažu neki od njih.

Prepoznatljiv, klasičan dizajn

Louis Vuitton Neverfull torba poznata je po klasičnom LV dizajnu i detaljima za svakodnevne, casual prilike. Lagana je i prostrana te je rađena od prave kože. Može se nositi u ruci ili preko ramena, a iznutra ima spojen džep koji se može ukloniti i koristiti kao zasebna clutch torbica. Torba korištena u videu ima Damier Ebene uzorak izvana te Cerise iznutra.

Neverfull, Louis Vuitton, cijena na upit

Pročitajte više