Izgledaju prokleto dobro: Gejming slušalice poznatog brenda odaju počast Godini zmaja

Foto: steelseries.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MNOGO brendova je ove godine odlučilo posvetiti proizvod ili cijelu liniju Godini zmaja, poput npr. Timberlanda, koja počinje 10. veljače prema kineskom zodijaku. Sada se tim markama pridružuje i SteelSeries koji se sprema obilježiti nadolazeću lunarnu novu godinu s posebnim izdanjem svojih Arctis Nova 7 gejming slušalica inspiriranih zmajem, jednom od dvanaest životinja kineskog zodijaka.

Simbolika za prosperitet, novac i bogatstvo

Ovo posebno izdanje dolazi u tamnocrvenoj boji sa zlatnim motivima. Tamnocrvena boja simbolizira prosperitet u životu, a zlatna simbolizira novac i bogatstvo. Skrivena ispod zmaja koji se nalazi na stranama slušalica, kružna verzija kineskog znaka za sreću (Fú) krasi čašice za uši, dok traka za glavu ima oblik zmajeve ljuske.

"Dizajniran od SteelSeries dizajnera i voditelja proizvoda s kineskim i tajvanskim naslijeđem, Dragon Arctis Nova 7 poštuje njihovu baštinu i kulturu, tradiciju obiteljskih okupljanja i festivala te slavi početak lunarne nove godine 2024.", ističe marka. 

Što se tiče samih značajki, slušalice su opremljene akustičnim sustavom Nova, za koji marka kaže da "spaja hardver i softver kako bi podigao ljestvicu u odnosu na konkurenciju i pružio onima koji žive 'gejming stilom života' novu supermoć poznatu kao Almighty Audio".

Prostorni zvuk, baterija do 38 sati korištenja, USB-C

Tu je i prostorni zvuk od 360 stupnjeva za impresivan zvučni krajolik, zajedno sa softverskim paketom Sonar Audio "koji ima prvi pro-grade parametarski EQ za igrače i omogućuje im podešavanje svake pojedinačne frekvencije".

Uz bežičnu slobodu i simultani zvuk možete slušati dva audiostreama u isto vrijeme s 2.4 GHz i Bluetoothom, lako se mijenjajući između PC-ja, Maca, PlayStationa, Nintendo Switcha, iPhonea, Androida i mobilnih uređaja putem USB-C-a.

Stižu 22. siječnja po cijeni od 220 eura

Marka ističe bateriju koja pruža 38 sati korištenja. Slušalice se mogu brzo puniti putem USB-C-a, a samo 15 minuta na punjaču osigurava 6 sati korištenja. 

Jastučići na slušalicama izrađeni su od AirWeave memorijske pjene, a zahvaljujući ugrađenom sustavu ComfortMax, korisnici mogu prilagoditi svoje slušalice na četiri različita načina da bi iste što bolje odgovarale njihovoj anatomiji. Također, kao i kod većine današnjih slušalica, i ove imaju značajku aktivnog poništavanja buke.

Na Instagram profilu brenda mogu se naći razni komentari na ove slušalice, a većini se izgleda sviđaju. "Vau, naprosto vau", "Volim ovu boju", "Izgledaju prokleto dobro, ali boja nije baš moj stil", "Ove izgledaju apsolutno nevjerojatno!", "Ovo je baš lijep izgled. Dobro napravljeno!", "Trebaju mi".

Slušalice će biti u prodaji od 22. siječnja po cijeni od 219.99 eura, a možete ih vidjeti ovdje

SteelSeries, prethodno poznat kao Icemat, danski je proizvođač perifernih uređaja i dodataka za igre, uključujući slušalice, tipkovnice, miševe, kontrolere i podloge za miševe. Njihove slušalice često zauzimaju visoka mjesta na top-listama. 

Pročitajte više