Jabra službeno ukida Elite i Talk slušalice. Objasnili su zašto

Foto: jabra.com/links.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JABRA, tvrtka poznata po bežičnim slušalicama, najavila je ukidanje svojih linija Elite i Talk. Prema matičnoj tvrtki brenda GN, ovaj je potez dio strateškog preusmjeravanja na profitabilnija područja poslovanja. U priopćenju za medije, izvršni direktor GN-a Peter Karlstromer naveo je poteškoće u postizanju zadovoljavajućeg povrata ulaganja u dinamičnom tržištu.

Podršku za ukinute modele pružat će još nekoliko godina

Tvrtka vidi veći potencijal za povrat ulaganja u drugim sektorima svojeg poslovanja. GN planira smanjiti zalihe Elite i Talk proizvoda do kraja 2024., ali će nastaviti pružati korisničku podršku i usluge "još nekoliko godina". Tvrtka će nastaviti proizvoditi audioproizvode pod svojom poslovnom linijom Evolve.

Unatoč tomu, tvrtka tvrdi da su nedavno lansirane Elite 8 Active i Elite 10 slušalice vjerojatno njihove "najbolje slušalice ikad", s visokom kvalitetom zvuka i izolacijom buke. Slušalice su još uvijek dostupne za kupnju.

Jabra Elite 8 Active, Jabra, 199.99 eura
Jabra Elite 10, Jabra, 249.99 eura
Jabra Talk 15 SE, Links, 32.99 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.