Japanska manikura hit je ovog proljeća. Znate li po čemu je posebna?

Screenshot/Foto: TikTok/dm.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JAPANSKA manikura je ponovno hit. Ova minimalistička tehnika uređivanja noktiju naglašava njihovu prirodnu ljepotu, a specifična je po tome što vam nije potreban lak za nokte niti ikakva nadogradnja. Japanska manikura prednost daje njezi i jačanju noktiju koji blistaju zdravim i prirodnim sjajem.

Njegom do blistavih i trendi noktiju

Ovaj jednostavan stil manikure posebno je popularan ovog proljeća, a sastoji se od korištenja nježnih proizvoda za njegu ruku i noktiju, pri čemu prednjače ulja poput jojobinog. Nokti se uz to oblikuju i poliraju kako bi se postigli glatka tekstura i visoki sjaj noktiju koji traje tjednima.

@itsdianejordan Replying to @Louloucostelloe 🥰 #japanesemanicure #nailrestoration #nailstrengthening #delicatemanicure #японскийманикюр ♬ Aesthetic - Tollan Kim
@alextt_99 #japanesemanicure #pshine #nailsnailsnails #naturalnails ♬ original sound - Alex

"Nadam se da će postati više mainstream, kompleti za njegu su tako skupi gdje živim", "Kako su tako sjajni?", "Koliko dugo ostanu ovako sjajni?" neki su od komentara na TikToku. Neki su primijetili kako su nokti toliko blistavi da se čine nalakiranima. U nastavku smo izdvojili nekoliko proizvoda za njegu noktiju ako se želite priključiti ovom trendu.

Olival olovka za njegu noktiju i zanoktica, dm, 3.50 eura
Alverde serum za nokte s kalcijem, dm, 3.45 eura
Essence 4 u 1 rašpica za oblikovanje i poliranje noktiju, dm, 1.60 eura

Iako je prirodan izgled temelj japanske manikure, ona može uključivati dodatke poput sitnih kamenčića, no oni zaista moraju biti minimalistički.

Pročitajte više