"Je li danas prvi april?": McDonald's u Japanu lansira parfeme s mirisom pomfrita

Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MCDONALD'S Japan nedavno je iznenadio obožavatelje najavom ograničene linije parfema inspiriranih njihovim popularnim McFriesom. Ova jedinstvena linija sadržavat će tri različita mirisa: sol od morske alge nori, začinjeni češnjak i crni papar te klasični slani okus McFriesa. 

Trenutno nema informacija o datumu izlaska parfema ni o njihovoj cijeni. Svaka bočica imat će jedinstveni dizajn i oblik, dok će miris McFriesa oponašati prepoznatljivi dizajn crvenih i žutih pakiranja. Mirisi morske alge nori, soli i češnjaka te crnog papra s majonezom bit će inspirirani dizajnom Shaka Shaka krumpira. Shaka Shaka krumpiri ekskluzivni su za McDonald's Japan, nazvani po zvuku koji proizvodi vrećica.

Mnogi su posumnjali da je prvoaprilska šala

McDonald's Japan je najavio novi parfem putem svog službenog računa na društvenoj mreži X, a objava je iznenadila mnoge: "Je li ovo prvi april?" "Još nije 1. travnja", "Nije prvi april, zar ne?", "Još je ožujak", "Je li danas prvi april?", komentirali su ispod objave.

Iako su mnogi sumnjali da je ovo rana prvoaprilska šala, McDonald's Japan X račun je pouzdan izvor informacija o novim suradnjama i izdanjima, što sugerira da bi ova objava mogla biti istinita.

McDonald's Japan je također poznat po raznim suradnjama i igračkama u okviru Happy Meal ponude. Nedavna suradnja uključuje Happy Meal igračke inspirirane likovima poput Kirbyja i Pompompurina, a nedavno su otkrili da su neke igračke nestale ranije nego što se očekivalo. Također su imali suradnje poput Spy x Family Happy Meal seta, božićne suradnje 2023. s Fate/Grand Orderom te proslave 50. godišnjice Hello Kitty.

Pročitajte više