Jedan hrvatski hotel završio na top listi najboljih u svijetu. Noćenje je 3700 kuna

Foto: booking.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

FODOR'S TRAVEL nedavno je objavio top listu s 92 najbolja hotela iz cijeloga svijeta za 2023. godinu, a na listi je završio i jedan hrvatski - Meneghetti Wine Hotel.

Već više od 80 godina Fodor's Travel nudi stručne savjete o putovanju, a ima više od 700 lokalnih pisaca i stručnjaka za odmor koji nude insajderski vodič o tome što raditi i vidjeti na više od 8000 svjetskih odredišta. Upravo su njihove top liste, od onih gdje otputovati do onih gdje odsjesti, jedne od najiščekivanijih svake godine. 

Hrvatski hotel koji se nalazi u Istri, u mjestu Bale, preporučili su onima koji žele uživati u miru, iskusiti vrhunsku kuhinju i isprobati odlična vina. 

"Vrhunsko odredište za vinske sladokusce"

"Meneghetti Wine Hotel and Winery idealan je za goste koji traže čisti mir i dekadentnu kuhinju. Izgrađeno od stoljetnog kamena, ovo imanje sadrži razne prostrane sobe, apartmane, rezidencije i vile, a svaka je okružena bujnim vinogradima i stablima maslina koji obećavaju potpunu privatnost", opisali su ovaj hrvatski hotel. 

Osim toga, dodali su da imanje nudi nekoliko jedinstvenih iskustava poput biciklističkih tura duž jadranske obale, potrage za tartufima, vožnje brodom i degustacije vina. Ovaj hotel su preporučili upravo ljubiteljima vina. 

"Meneghetti proizvodi vrhunska vina (Meneghetti crveno i Meneghetti bijelo) kao i limitirane boce ružičastog pjenušca i rakije, što sve ovo čini vrhunskim odredištem za vinske sladokusce", napisali su. 

Smještaj je spoj starinskog i modernog

Poželite li i vi nakon ovakve preporuke odsjesti u ovom hotelu, morat ćete izdvojiti 3707 kuna (492 €) na više za jedno noćenje za dvije osobe. Za navedenu cijenu dobije se rezidencija sa spavaćom sobom, terasom i vrtom. Veličina vile je 80 kvadrata, a sastoji se od dvije etaže. 

Stilski spaja starinski i moderan namještaj, a drvene grede i podovi i najfinije Frette plahte pružaju luksuz i udobnost. Kupaonica ima walk-in tuš kabinu, toaletne potrepštine od mediteranskog bilja i kućne papuče i ogrtače. 

Na bookingu je ovaj hotel dobio visoku ocjenu od 9.4. "Odlična usluga, prekrasan ambijent i odlična hrana i vino", "Izvrsna lokacija, odličan smještaj i hrana", "Izuzetan", "Magično", neke su od recenzija na toj stranici. 

Ovaj hotel možete vidjeti ovdje

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.