Jedina preostala Diesel trgovina u Zagrebu se zatvara. U tijeku je popust do 70%

Foto: Ena Dragičević/Index

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ZASTUPNIK za marku Diesel N.G. Prom, za područje Hrvatske i Bosne i Hercegovine, putem Instagrama je obavijestio kupce da se jedina preostala zagrebačka trgovina Diesel u Masarykovoj zatvara. No također je izvijestio da je trenutno u tijeku rasprodaja s popustima od 60 do 70%. Ova rasprodaja vrijedi do 31. siječnja. 

"Kraj je jedne ere, zatvara se Diesel Masarykova i tim povodom su super popusti do kraja mjeseca", napisao je N.G. Prom na Instagram profilu i istaknuo da se 60% popusta odnosi na kolekciju jesen/zima 2023., a 70% popusta na outlet. Također je dodao da webshop više neće biti dostupan te da je šoping moguć samo u Diesel trgovini u Zagrebu. 

"Neee, zašto se zatvara", komentirala je Ella Dvornik ispod objave, a i drugi su istaknuli tugu povodom zatvaranja nekoć popularne trgovine. "Ne" i tužni smajlići mogu se naći ispod objava na Instagramu. 

Diesel trgovina u zagrebačkoj Masarykovoj na kućnom broju 17 otvorila je svoja vrata 2017. godine. 

Ova talijanska modna marka osnovana je 1978. godine. Marku je osnovao Renzo Rosso, a Diesel je postao poznat po svojim trapericama. Dieselova današnja ponuda uključuje razne komade - od odjeće, obuće, torbi, satova, naočala do parfema.

Pročitajte više