"Jednostavno najbolji:" Popularno sredstvo za čišćenje još jednom u centru pažnje

Screenshot/Foto: TikTok/Amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

POZNATA The Pink Stuff pasta za čišćenje postala je apsolutni klasik, a podjednako je popularan i njihov Cream Cleaner, nešto noviji proizvod koji uklanja masnoće i tvrdokorne mrlje uz par lakih poteza. Čestice u proizvodu su na prirodnoj bazi i nema životinjskih sastojaka. The Pink Stuff ne testira svoje proizvode na životinjama.

Za sve površine u tren oka

U svojem TikTok videu, The Pink Stuff su pokazali što se sve i kako može očistiti uz pomoć Cream Cleanera, a pri tome su koristili i svoju proslavljenu Scrub Daddy spužvicu. Ovo ružičasto sredstvo za čišćenje je majstorski očistilo gumene klompe i pećnicu, a nakon korištenja su izgledali kao novi. "Jednostavno najbolji", oduševljena je jedna komentatorica.

@cleanwithpinkstuff Uses of The Pink Stuff Cream Cleaner by @Britney 👌🏼💖 This versatile liquid cream cleaner is made from natural particles to provide cleaning power 💪🏼 It cuts through grease and tough stains with minimum effort ✨ #thepinkstuff #cleaningproducts #cleaningmotivation #cleaning #homesweethome ♬ Seven Nation Army - 苏七岁

>> "Sve od nje blista": Pasta za čišćenje oduševila TikTok. Evo gdje se može kupiti

Pravo ASMR iskustvo

Tiktokerica Britney priuštila je gledateljima pravo ASMR iskustvo čišćenja sudopera s The Pink Stuff Cream Cleanerom, a rezultati su uistinu nevjerojatni. U tren oka očistila je sudoper i pipe i podarila im predivan sjaj.

@brittany_qz a little something to tingle the ears 🧼😮‍💨 #clean#cleaning#cleantok#cleaningtiktok#cleaningmotivation#asmrclean#asmrcleaning#asmrcleaningvideo#cleanwithme#cleaningvideo#thepinkstuff#thepinkstuffcleaning#thepinkstuffcreamcleaner#scrubdaddy @The Pink Stuff ♬ original sound - Britney

Ovo sredstvo za čišćenje dolazi u pakiranju od 500 ml i ima ugodan citrusni miris. Moguće ga je koristiti na više različitih površina, uključujući drvo i staklo. Bocu je nakon korištenja moguće (i poželjno) reciklirati.

The Pink Stuff Cream Cleaner, Amazon.de, 6.07 eura (45.73 kn)

Pročitajte više