Jennifer Lopez sve češće nosi ove skupocjene tenisice. Pronašli smo slične

Foto: Profimedia/prada.com/pullandbear.net/zalando.hr/mass-shoes.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KAD JE riječ o stilu Jennifer Lopez, malo tko može reći da nije dosljedna. Bijelim tenisicama naklonjena je već godinama, a u proteklih nekoliko tjedana više je puta viđena u istom paru bijelih tenisica. Inače ljubiteljica bijele boje, kombinirala ih je i s bijelom trenirkom.

Za trening i za šetnju

Na svojem je Instagramu objavila video u kojem vježba noseći ove tenisice, a rado ih nosi i u šetnju. U pitanju su Prada Cloudbust Thunder tenisice. Dostupne su u crnoj i bijeloj boji, a Lopez je odabrala bijelu.

Pronašli smo tenisice kakve je nosila, kao i slične, povoljnije komade obuće. Tenisice su lagane unatoč masovnim gumenim potplatima, a gornjište je izrađeno od prozračne tkanine.

Cloudbust Thunder tenisice, Prada, 890 eura

Kako su tenisice masovnijih potplata veliki hit zadnjih nekoliko godina, svoju ćete verziju Cloudbust Thunder tenisica lako pronaći u našim trgovinama. Izdvojili smo modele koji su nam se posebno svidjeli.

Tenisice za trčanje, Pull&Bear, 29.99 eura
Puma tenisice, Zalando, snižena cijena je 66.95 eura
Skechers tenisice, Mass, 69.99 eura

Pročitajte više