Jennifer Lopez oduševila u novoj Intimissimi kolekciji: "Elegantna i senzualna"

Foto: intimissimi.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SADA JE dostupna Intimissimi kolekcija donjeg rublja čije je zaštitno lice Jennifer Lopez. Kolekcija sadržava jednostavne svilene komade donjeg rublja, a slavi ženstvenost i potiče žene da prihvate sebe kakve jesu, baš poput Lopez koja je kolekciju predstavila moćno i sa stavom.

Kolekcija na prvo mjesto stavlja udobnost

Proizvodi iz kolekcije izrađeni su od mješavine luksuznih ultralaganih mikrovlakana koja su na dodir poput svile za ugodan osjećaj na koži. Osim donjeg rublja, u kolekciji je dostupna i pidžama. Kolekcijom dominiraju neutralne boje, primarno različite nijanse bež, zatim boja kave, bijela i crna. Pidžama je dostupna i u vedrijim, ali ipak klasičnim bojama poput plave i crvene.

"J. Lo je brend više nego pjevačica ili glumica", "Kraljica svemira", "Prekrasno", "Intimissimi kraljica", "Nevjerojatno je elegantna i senzualna", "Da ja imam takvo tijelo, stalno bih ga pokazivala" komentari su na objavu brenda. U nastavku smo izdvojili neke komade iz nove kolekcije koji su nam privukli pozornost.

Balkonet grudnjak Greta od ultratankih mikrovlakana, 32.50 eura
Svileni balkonet grudnjak, 40.50 eura
Trokutasti grudnjak Adele od ultratankih mikrovlakana, 32.50 eura
Gaćice bez šava od mikrovlakana, 8.50 eura
Tanga-gaćice od ultratankih mikrovlakana, 8.50 eura
Gornji dio pidžame muškog kroja, 92.90 eura, i donji dio pidžame, 79.90 eura

Pročitajte više