Jeste li ju probali? TikTok tvrdi da je ovo jedna od najboljih hidratantnih krema

Foto: Pexels/cultbeauty.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KADA je riječ o njezi kože, potraga za savršenom hidratantnom kremom često može biti poput traženja igle u plastu sijena. Međutim, pojavom društvenih medija i platformi kao što je TikTok, proizvodi ponekad dobiju veliku pažnju zbog tvrdnji o njihovim čarobnim učincima. Jedan takav proizvod koji se nedavno pojavio na radaru ljubitelja njege kože je The Inkey List: Omega Water Cream.

Baš kao i The Ordinar, Inkey List je jedan od najpopularnijih brendova za njegu kože koji svojim kupcima pruža visokokvalitetne proizvode za njegu kože po niskoj cijeni.

Proizvođači tvrde da je ova krema bogata omega masnim kiselinama, koje su ključne za hidrataciju i očuvanje zdravlja kože. 

Što su Omega masne kiseline?

Omega masne kiseline, uključujući omega-3, omega-6 i omega-9, igraju ključnu ulogu u očuvanju hidratacije i elastičnosti kože. One su poznate po svojoj sposobnosti održavanja barijere kože, sprječavajući gubitak vlage i čuvajući kožu od iritacija. Omega Water krema obogaćena je ovim esencijalnim nutrijentima kako bi pružila dugotrajnu hidrataciju i poboljšala teksturu kože.

@littlemissplumful AD The @theinkeylist #OmegaWaterCream is a #lightweightmoisturizer formulated with #OmegaFattyAcids, #Glycerin & #Niacinamide to #hydrate the #dryskin I get especially around my nose & mouth. #theINKEYlist #dryskincream #flakeyskin #crackingskin #dryskinmoisturizer ♬ Lofi Vibes - Gentle State

Mnogi korisnici su podijelili svoja iskustva s ovom kremom na društvenim mrežama, posebno na TikToku. Neki tvrde da su primijetili značajno poboljšanje u hidrataciji svoje kože nakon redovne upotrebe kreme. Drugi hvale njen lagani, brzo upijajući sastav koji ne ostavlja masne ostatke na koži. 

"Imam masnu kožu i ovo je najbolja krema koju sam ikad koristila", "Dobra krema, brzo se upija u kožu, odlična za masnu kožu", "Već sam naručio još dvije ove hidratantne kreme, tako je glatka i vodenasta da mi kožu čini tako sjajnom, obožavam je", samo su neke od pozitivnih recenzija.

Ipak, kao i sa svim proizvodima, iskustva se razlikuju. Postoje korisnici koji su primijetili manje vidljive rezultate ili su imali reakcije poput iritacije ili pojave akni. Važno je imati na umu da svaka koža reagira drugačije na različite proizvode pa je preporučljivo obaviti patch test prije nego što se potpuno odlučite za upotrebu.

Prema uputama proizvođača, ovu kremu treba nanositi ujutro i/ili navečer na očišćeno lice. Laganim pokretima masirajte kremu dok se potpuno ne upije. Možete je koristiti samostalno ili kao dio vaše rutine njege kože.

Cijena kreme je 11.20 € (84.39 kn), a možete je vidjeti ovdje.

Pročitajte više