Jeste li već probali grijače za svijeće? Ovi su nama najzanimljiviji

Foto: amazon.de/aliexpress.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

STANDARDNE lampe za svijeće svi već dobro znamo, a u mnogim kućanstvima i koristimo, no što kad bismo vam rekli da postoje lampe uz koje ne morate uopće paliti svijeće da bi vam zamirisao dom?

Lampe eliminiraju opasnost otvorenog plamena, što je posebno važno u kućanstvima s djecom ili kućnim ljubimcima. Dodatno, lampe predstavljaju i uštedu jer, iako tope vosak, on ne isparava, već ostaje u čaši, što znači da ne morate neprestano kupovati nove svijeće. Ako ste našli mirisnu svijeću koja je dio limitirane kolekcije, lampe predstavljaju pravi spas.

Minimalizam za svaki prostor

Dostupne su u mnogo različitih varijanti te će se lako uklopiti u svačiji prostor, naročito one minimalističkog dizajna.

Jednostavan grijač za svijeću, Amazon.de, 28.29 eura (213.15 kn) 
Grijač za svijeću, Amazon.de, 26.69 eura (201.09 kn)

Uredno i bez dima

Ove lampe, za razliku od svijeća, ne koriste fosilna goriva i parafin, što pomaže smanjiti ekološki otisak. Dodatno, dim svijeće neće ostaviti tragove po zidovima i stropu jer svijeća uopće ne gori.

Crni grijač za svijeću, Amazon.de, 26.98 eura (203.28 kn)
Grijač za svijeće, AliExpress, 29.56 eura (222.71 kn)

Neke od ovih lampi dolaze i s brojačem, tako da si unaprijed možete odrediti vrijeme grijanja svijeće. 

Stakleni grijač za svijeću, Amazon.de, 49.99 eura (376.64 kn)

Pročitajte više