Jimmy Choo i Timberland izbacili novu liniju čizama. Najjeftiniji model košta 4800 kn

Foto: jimmychoo.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DRUGI PUT Jimmy Choo i Timberland udružili su snage i zajedno izbacili urbanu liniju čizama za muškarce i žene.

U spajanju nespojivog ovaj im je put pomogla i njujorška dizajnerica Shanel Campbell, koja je u nove modele unijela dašak futurizma. Nova linija čizama potpuno je odvažna i razigrana, a sastoji se od sedam pari čizama za muškarce i žene. 

Osim standardnih žutih čizama sa zlatnim detaljima i natpisom u stilu grafita, izbacili su i kričavo ružičaste čizme, kao i model prekriven kristalima Swarovski. Za one koji žele nešto jednostavnije, pripremili su crne čizme s kristalima.

Žute čizme koje postoje kao muški i ženski model prodaju se za 5650 kn (750 €), a rozi model - koji se također prodaje u muškoj i ženskoj varijanti, stoji 4897 kn (650 €).

Lakirane crne čizme koje se mogu nositi kao visoki ili niski model koštaju 9757 kn (1295 €), a po istoj se cijeni prodaje i crni niski model s kristalima.

Suradnja slavi urbani glamur

Prepoznatljive žute Timberland čizme postoje već skoro 50 godina, a zamišljene su kao radne čizme koje mogu izdržati sve vremenske nepogode. Timberlandice su s vremenom postale slavne ne samo zbog vrhunske izrade nego i zbog jednostavnosti i svestranosti. Planetarnu slavu ove su čizme ipak stekle u 90-ima, kada su ih popularizirali reperi poput The Notorious B.I.G.-ja i Busta Rhymesa.

Jimmy Choo i Timberland prvi su put snage udružili 2020. godine, a ovaj su put kontaktirali Harlem's Fashion Row, agenciju sa sjedištem u New Yorku koja povezuje afroameričke i latino dizajnere u usponu. Agencija ih je dovela do dizajnerice iz Bronxa, Shanel Campbell, što se pokazalo kao pun pogodak.

 "Ova suradnja slavi urbani glamur, otpornost i eklekticizam dinamične gradske zajednice te odaje počast ultimativnoj njujorškoj robi, Timberland čizmama", poručila je kreativna direktorica Jimmyja Chooa, Sandra Choi.

Male kristalne čizme odskaču od ostatka kolekcije, a mogu se kupiti isključivo na stranici Jimmy Choo po cijeni od 37.672 kn (5.000 €).

Obuća iz kolekcije može se pronaći i kupiti putem službene stranice Jimmy Chooa.

 

Pročitajte više