J.Lo izbacila kolekciju donjeg rublja. Ljudi pišu: Zar ona uopće ne stari?

Foto: Norman Jean Roy/intimissimi.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JENNIFER LOPEZ lansirala je ekskluzivnu ograničenu kolekciju s talijanskim brendom donjeg rublja Intimissimi. Nova linija This Is Me Now crpi inspiraciju iz nadolazećeg devetog albuma pop zvijezde, koji će biti objavljen sljedeće godine.

"Naziv kolekcije sažima bit Lopezine evolucije, samorefleksije i prihvaćanja pravog ja", stoji u priopćenju za tisak brenda. "U izvanrednoj paraleli kolekcija donjeg rublja vješto uvrštava te iste teme rasta i unutarnje snage u svoju tkaninu. Rezultat je kolekcija donjeg rublja koja bilježi bit moderne sofisticiranosti i osnaživanja."

"Kraljica"

Marka je objavila fotografije kampanje na društvenim mrežama, koje su izazvale brojne komentare. "Ova kolekcija je nevjerojatno lijepa", "Kraljica", "Prekrasna", "Opsjednuta sam ovime", "Kako možeš biti tako savršena?", "O moj Bože, ova žena je tako savršena. Kraljica", "Zar ona uopće ne stari?", "Najljepša žena koja je hodala ovom zemljom", neki su od komentara na Instagram profilu brenda. 

Čipkasti negližei, ogrtači, pidžame, grudnjaci...

Na fotografijama Normana Jeana Roya Lopez se može vidjeti u nekoliko stvari iz kolekcije, koja se ukupno sastoji od 41 artikla. Kolekcija uključuje negližee, ogrtače, komplete pidžama, grudnjake, donje rublje itd. Svi artikli iz kolekcije dostupni su na web stranici brenda, a cijene se kreću od 19.90 eura (149.94 kn) do 219.90 eura (1656.84 kn). 

Lopez je debitirala kao nova globalna ambasadorica Intimissima u ožujku kada je pozirala za kolekciju brenda za proljeće i ljeto 2023. "Ponosna sam što sam Intimissimi žena i počašćena sam što me gledaju kao nekoga tko utjelovljuje njihove kvalitete samouvjerene, živahne i snažne žene", rekla je tada Lopez.

Novu kolekciju možete vidjeti ovdje

Pročitajte više