Kaia Gerber lice je nove Zarine kampanje povodom lansiranja seta za kosu

Screenshot/Foto: Instagram/zara.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ZARA je 2021. godine lansirala svoju beauty liniju i njezini proizvodi završili su u kozmetičkim torbicama mnogih. Sada je marka predstavila svoje prve proizvode za kosu, lansirajući pozlaćenu blagdansku kolekciju u suradnji s iskusnim stilistom Guidom Palauom.

Veliki povratak svjetlucavih frizura

Blagdanski set Glitter in Gold sadrži metalik češalj za oblikovanje, set zlatnih ukosnica i dvije svjetlucave formule za stajling kose - gel za kosu na bazi vode i sjajni sprej - obje inspirirane svjetlucavim učinkom highlightera za kožu. Rezultat je ultimativni set za postizanje svečane frizure.  

Kaia Gerber je lice kampanje

Kako piše Elle, Palau je savršen izbor za ovu suradnju, a poznat je po tome što je svojim radom na pisti pokrenuo globalne trendove. No tu je i pomoć supermodela da bi cijela stvar postala viralna. Naime, Kaia Gerber poslužila je Palauu kao model za predstavljanje novog seta za kosu na društvenim mrežama.

Iako Zara nije prvi brend koji je posljednjih mjeseci eksperimentirao s pigmentima za kosu, dolazak ovog seta u njezine trgovine svakako označava povratak svjetlucave kose u mainstream. Sve to ide ruku pod ruku uz trenutni Y2K trend koji je uzeo maha. 

Ovaj Glitter in Gold set za kosu još se nije pojavio kod nas na Zarinim policama, trenutno je dostupan u američkoj, britanskoj i u nekim europskim Zarinim trgovinama. Na španjolskoj stranici cijena mu je 29.95 eura. S obzirom na to da je tek predstavljen, vjerujemo da će uskoro stići i u druge Zarine trgovine diljem svijeta, pa tako i u našu. Set možete vidjeti ovdje

Pročitajte više