Kantica za plažu od 645 eura: Moschino ima torbicu inspiriranu dodacima za plažu

Foto: moschino.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

BREND Moschino poznat je po svom zadivljujućem dizajnu. Njegove torbe jedinstvene su, moderne, svestrane i zasigurno će vas izdvojiti iz gomile.

Moschinova ljetna kolekcija za 2023. godinu inspirirana je ljetnim dodacima. Tako u kolekciji imaju salonke s flamingosima, štikle koje izgledaju kao da su za napuhivanje, torbice u obliku balona na napuhivanje i torbicu u obliku kantice koja nam je ovog puta privukla pažnju.

Torbica u obliku kante za plažu napravljena je od vrlo mekanog materijala, a na sebi ima print ribe. 

Torba ima vodenoplavi, višebojni grafički print po cijeloj površini i jednostruku gornju ručku. Gornji dio je na preklop, a logo se nalazi s unutarnje strane glavnog pretinca.

Ova torbica bi se mogla svidjeti vašim najmlađima. Iako je identična kantici za plažu, razlikuje se po cijeni od 645 eura (4859.75 kn). Torbicu možete vidjeti na njihovoj službenoj web stranici.

Pročitajte više