"Karleuša na aparatima": Severina zasjala u točkastoj suknji

Foto: mytheresa.com/Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SEVERINA trenutno uživa na odmoru u Francuskoj, a na Instagramu često objavljuje slike s putovanja i svoje modne kombinacije.

Točkice i morski motivi

Njezina zadnja odjevna kombinacija nas je zaista oduševila. Na sebi ima top s bijelim točkicama i suknju do koljena s morskim motivima od Dolce & Gabbane. Suknja je crna i ima bijele točkice, kao i top. No, ono što je čini posebnom su morski motivi kao što su školjke, koralji, morske zvijezde i otoci. Kompletnu morsku tematiku upotpunjavaju sandale, također od Dolce & Gabbane, koje su dekorirane školjkama i koraljima.

Dolce & Gabbana Kapri pamučna midi suknja s printom, 1515 eura
Dolce & Gabbana Capri Kiera Sophia sandale, 1040 eura

Obožavatelji su, naravno, bili oduševljeni njezinom pojavom, a ispod objave našle su se samo riječi hvale i divljenja. "Pa ti nisi realna", "Seve, suknja ti je genijalna! Obožavam taj retro! Aj pokloni je", "U Parizu je ovo umjetnost, shabby chic... kod nas bi rekli vidi starudije i nereda... kako god I like it", "Predivno izgledaš, kao i uvijek", "Outfit wow", "Karleuša je na aparatima!", pisali su ispod objave.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.