Kate Hudson koristi ovu kremu za područje oko očiju, kupci je nazivaju "čarolijom"

Foto: Shutterstock/naturisimo.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KATE Hudson podijelila je svoju jutarnju rutinu njege kože na TikToku. U videu glumica nanosi Symbiomeovu kremu "the One", Iliaovu noćnu masku za usne (koju koristi i ujutro) te kremu za oči s kofeinom koja obećava smanjenje natečenosti i daje dojam svježine. Možda zvuči kao čarolija, ali izgleda da se mnogi kupci kunu u ovu okoloočnu kremu brenda 100% Pure.

@thekatehudson Step 1) Just water 2) The Answer 3) The One (both from @Symbiome 4) Coffee Bean Caffeine Eye Cream @100 Percent Pure 5) Lipwrap Hydrating Mask @ILIA Beauty 6) A simple Brush Up for a glow up for brows 🧖‍♀️ #keepitsimple ♬ Fire for You (Sped Up) - Cannons

Njena formula usmjerena na kofein također uključuje ulje šipka za dodatnu hidrataciju, vitamin E i vitamin C koji potiče proizvodnju kolagena. Ova krema obećava poticanje cirkulacije, učvršćivanje i smanjenje natečenosti kože.

Organska krema za područje oko očiju od zrna kave 30 ml, cijena je 31.95 eura

Kupci su ostavili izvanredne recenzije

Kupci na Amazonu su ostavili izvanredne recenzije, a jedan je rekao da je 100% Pure "najbolja krema koja postoji", ne samo za podočnjake već i za bore na čelu. "Moji podočnjaci su manje natečeni ujutro kad ovo nanesem, a čelo mi je manje naborano i opuštenije", napisao je.

Drugi korisnik je izjavio da koristi ovu kremu već 15 godina, dok je jedan kupac nazvao kremu "nekom vrstom čarolije". "Koristim je tek nekoliko dana i odmah sam primijetio razliku", dodao je.

Pročitajte više