Kaufland grafitima oslikao pojedine trgovine. Koji vam je najbolji?

Foto: Hrvoje Baudoin

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

VEĆ smo pisali o kampanji Priče moga grada koju je Kaufland pokrenuo u travnju, a u sklopu nje grafitima uljepšava fasade nekih svojih trgovina diljem zemlje.

Do sada su grafitima uljepšane trgovine u Splitu, Zadru, Šibeniku, Rijeci i Puli, a sada ova kampanja nastavlja dalje i novi grafiti niknuti će na Kauflandovim trgovinama u Slavonskom Brodu, Varaždinu, Karlovcu i Zagrebu na dvije lokacije - u Središću i Barutanskom Jarku. 

Kupci su glasanjem odabrali grafite

Podsjetimo, prijedloge za grafite koji će krasiti trgovine Kauflanda glasanjem na web stranici dali su upravo kupci, a među brojnim prijedlozima, Kaufland se odlučio za one koji najbolje simboliziraju određeni grad, ukrasivši tako svoje poslovnice poznatim gradskim obilježjima.

Više o projektu možete vidjeti ovdje, a kako postojeći grafiti izgledaju na Kauflandovim poslovnicama, možete vidjeti niže. Veselimo se vidjeti i preostale, koji se trenutno dovršavaju, a oni željni znanja o grafitima moći će doznati sve o grafitiranju na radionicama koje će se održati u Kaufland trgovinama:

  • Slavonski Brod - 27.9. (16 - 19 h)
  • Varaždin - 28.9. (16 - 19 h)
  • Karlovac - 29.9. (16 - 19 h)
  • Zagreb, Barutanski Jarak - 30.9.  (10 - 13 h)
  • Zagreb, Središće - 2.10. (16 - 19 h)

Split


Zadar


Šibenik


Rijeka


Pula

Pročitajte više