Kino Europa ima veliku rasprodaju popularnih fotelja i drvenih stolića

Foto: Filip Kos/PIXSELL

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KINO Europa osnovano je 1925. i gotovo je sto godina bilo kultno mjesto filmske umjetnosti za sve Zagrepčane. Nažalost, Grad Zagreb zatvorio je Kino Europu u lipnju 2019. zbog nužne renovacije.

Prekid rada kina značio je prekid djelovanja filmske zajednice koja ga je održavala i okupljala sve ljubitelje filma. No razveselila nas je vijest da ćemo malo zagrebačke filmske povijesti moći unijeti u vlastiti dom. Evo o čemu je riječ.

Rasprodaja namještaja

Na Instagram i Facebook profilima Zagreb Film Festivala objavljen je poziv svim građanima na Kino Europa Garage Sale. U objavi pozivaju sve one koji su oduvijek željeli imati fotelju, stolić ili neki drugi predmet iz Kina Europe da 4. i 5. veljače dođu na rasprodaju namještaja.

Ovaj događaj održat će se u nekadašnjoj Tvornici olovaka Zagreb, na adresi Poljačka ulica 56, a svi zainteresirani svoj komad mogu nabaviti od 11 do 15 sati. 

Svi predmeti se prodaju u zatečenom stanju, što isključuje mogućnost naknadnog ulaganja prigovora. Prodaja i preuzimanje izvan navedenih termina, kao i rezervacije, nisu mogući. Plaćanje je moguće karticama i gotovinom, a cijene će se kretati od 5 € (37.67 kn) do 250 € (1883.63 kn).

Pročitajte više