Knjižara Hoću knjigu snizila je cijene preko 4000 artikala do čak 70%

Foto: Shutterstock/Promo/hocuknjigu.hr/moleskine.com/yankeecandle.com/herlitz.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

POPULARNA knjižara Hoću knjigu ima veliko "čišćenje" asortimana te je tim povodom snizila cijene određenim artiklima od 30 do čak 70%. Ova akcija traje do kraja veljače. 

"Veliko čišćenje Podrooma je počelo! Preko 4000 artikala je spremno za čišćenje po sniženim cijenama od -30 do čak -70%. Čekamo vas u Megastoreu, dolje lijevo po stepenicama ili liftom. Ukoliko niste u blizini Podrooma, bez brige, artikli su sniženi i na našem webu. Hvala na pomoći oko čišćenja!" napisali su u Instagram objavi. 

Snizili su cijene pojedinim knjigama, Yankee Candle svijećama, kalendarima, planerima, torbama, novčanicima, pernicama, ruksacima, priboru za crtanje i brojnim drugim artiklima u raznim kategorijama. Kompletnu ponudu na sniženju možete vidjeti ovdje.

Pročitajte više