Konzum ima novu inicijativu, a zaštitno lice je Joško Gvardiol. Evo o čemu je riječ

Foto: Press

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U HRVATSKOJ danas ima 454.000 učenika u 2570 osnovnih i srednjih škola, a redovna sredstva za nabavu edukacijskog materijala i opreme često su nedostatna i za podmirenje osnovnih potreba.

S ciljem poticanja boljih uvjeta za učenje i rast Konzum je pokrenuo community program Mali veliki talenti, koji će se odvijati od 31. kolovoza do 8. studenog 2023. u svim prodavaonicama diljem Hrvatske, piše u Konzumovom priopćenju. 

Kupac dobiva kupon koji će moći donirati školi po izboru

Program funkcionira na način da za svakih potrošenih 10 eura (75.35 kuna) ili za kupnju određenih proizvoda u Konzumu kupac dobiva jedan kupon, koji će u fizičkom ili digitalnom obliku (skeniranjem QR koda) moći donirati školi po vlastitom izboru.

Škole će prikupljene kupone moći zamijeniti za opremu iz posebno pripremljenog kataloga s vrijednim predmetima iz područja IT-ja, multimedije, sporta, umjetnosti, znanosti, igre i rekreacije. Ukupna vrijednost fonda opreme koji je osigurao Konzum iznosi više od 700 tisuća eura.

Joško Gvardiol: Prava oprema i podrška u školi velik su vjetar u leđa

"U svakome od nas krije se neki talent, samo ga trebamo otkriti i njegovati - ja sam sretan što se nogometom bavim još od škole, a zahvaljujući ovom Konzumovom programu sigurno će brojni klinci pronaći nešto što ih veseli i u čemu su dobri.

Prava oprema i podrška u školi, kojima ćemo kroz Male velike talente pomoći, velik su vjetar u leđa u pravom smjeru, zato sam se pridružio programu da i moja poruka potakne što više ljudi na sudjelovanje", istaknuo je Joško Gvardiol, naš nogometni reprezentativac te zaštitno lice kampanje.

Kao ambasadori Jošku su se pridružili i Ema Donev, Albert Gajšak, Mirela Kardašević i Marko Mrkić - svi su svoje prve velike uspjehe ostvarili još u školskim klupama.

Pročitajte više