Košta 10 puta manje: U Pepcu smo našli duplić popularnog Joseph Joseph seta zdjela

Foto: josephjoseph.com/pepco.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

2003. GODINE dva brata blizanca i Antony i Richard Joseph kreirali su svoj prvi proizvod - staklenu dasku za rezanje - a ostalo je povijest. Pokrenuli su Joseph Joseph marku koja proizvodi neke od najpopularnijih proizvoda za kućanstvo, a najviše pažnje dobiva njihova linija proizvoda za kuhinju. 

Joseph Joseph set zdjela Nest 9 Plus

Iako imaju stvarno dosta popularnih proizvoda, poput kutije za kruh, setova za sol i papar, kanti za otpad, dozatora sapuna, organizatora radnih površina itd., nekako su najpopularnije kuhinjske zdjele i daske za rezanje. Kada govorimo o setovima zdjela, mnogi hvale Nest 9 Plus. 

Samo na Amazonu set ima preko 7000 recenzija i ocjenu od 4.7. "Volim ga koristiti", "Jako je svestran, kompaktan je za spremanje i posebno idealan za manje kućanstvo", "Koristim set zdjela nekoliko tjedana i apsolutno mi se sviđa. Ne samo da je iznimno praktičan već i nadmašuje moja očekivanja u pogledu kvalitete i jednostavnosti korištenja", neke su od recenzija. Neki kao manu navode da se zdjele lako izgrebu. 

Joseph Joseph set zdjela Nest Plus, cijena na popustu je 44.21 eura (333.11 kn)
Joseph Joseph set zdjela Nest Plus, cijena na popustu je 44.21 eura (333.11 kn)

Braća su osmislila ovaj set da bi uštedjeli prostor u kuhinjskim ormarićima, a dolazi u nekoliko varijanti boja. Set sadrži pet mjernih posuda, dvije zdjele za miješanje, cjedilo i sito koji se slažu zajedno kada se ne koriste i tako štede dragocjeni prostor u ormariću i čine pripremanje hrane učinkovitijim i ugodnijim. 

Joseph Joseph proizvodi nisu jeftini, npr. njihovi setovi daski za rezanje kreću od 35 eura naviše, od 30 eura naviše su setovi za sol i papar, standardne kante za otpad su od 180 eura naviše i sl. Nest 9 Plus set zdjela košta 65 eura. Upravo zato nas je ugodno iznenadilo kada smo u Pepcovom asortimanu našli sličan set po značajno nižoj cijeni. 

Pepcov duplić

Ovaj komplet kuhinjskih dodataka iz Pepca sadrži malu i veliku zdjelu, cjedilo, sito i 4 mjerne posude različitih zapremina, a košta 6 eura, što je deset puta manje. Možete ga vidjeti ovdje. Čini se da Pepco pronalazi inspiraciju kod ove poznate marke jer smo nedavno u trgovini našli i slične daske za rezanje kakve Joseph Joseph ima

Pepco komplet kuhinjskih dodataka, 6 eura (45.21 kn)
Pepco komplet kuhinjskih dodataka, 6 eura (45.21 kn)

Pročitajte više