Kuća u blizini Zagreba od 337 m2 prodaje se za 360.000 eura. Pogledajte fotke

Foto: Index Oglasi

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PRETRAŽILI smo Index Oglase u potrazi za zanimljivim nekretninama, a ovoga puta pažnju nam je privukla samostojeća kuća u Zaprešiću od 337 kvadrata koja se prodaje po cijeni od 360.001 € (~ 2.712.428 kn).

Dva kata i neuređen tavanski prostor

U oglasu je istaknuto da se kuća nalazi na atraktivnoj lokaciji nadomak samom centru Zaprešića. Kuća ima dva kata, a u prizemlju se nalaze kuhinja, dnevna soba s blagovaonicom, spavaća soba, zimski vrt, kupaonica i WC. Na katu se nalaze kuhinja s blagovaonicom, dnevni boravak, dvije spavaće sobe i kupaonica. 

Potkrovlje čini 100 kvadrata roh-bau tavanskog prostora. Pored kuće se nalazi samostojeća, dupla garaža. U oglasu je naglašeno da su svi važniji sadržaji, uključujući vrtić, školu, ambulantu i trgovine, na 500 metara udaljenosti, dok je željeznička stanica na 700 metara udaljenosti. 

Oglas možete vidjeti ovdje, a više fotografija niže. 

Index Oglasi

Pročitajte više