Kupca frustriraju nazivi na muškim gelovima za tuširanje: Što je Bearglove?

Screenshot: TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U SVIJETU proizvoda za ljepotu i njegu kože, kao i u mnogim drugim područjima, podjela proizvoda na one "za muškarce" i "za žene" predstavlja ustaljenu praksu. No u posljednje vrijeme, zahvaljujući društvenim mrežama i moći koju imaju kreatori sadržaja u dijeljenju svojih osobnih iskustava i mišljenja sa širokom publikom, ova podjela ponovno dolazi pod povećalo javnosti.

Raspravu je ovoga puta pokrenuo TikTok korisnik @mindofwintr. On se zaputio u trgovinu kako bi kupio gel za tuširanje, a frustraciju su mu izazvali nazivi na muškim proizvodima. "Biti muškarac koji pokušava kupiti gel za tuširanje je najgore moguće iskustvo", započinje u videu koji je do sada pregledan 1.8 milijuna puta.

Na primjeru Old Spice proizvoda s natpisima poput Bearglove i Dragonblast pojasnio je da ne zna što znače i kako mirišu. "Što je, do vraga, Bearglove" upitao je. 

@mindofwintr

“Swagger”

♬ original sound - wintr ❄️

Potom je otišao do dijela s proizvodima namijenjenim ženama i pročitao nazive na pakiranjima gelova za tuširanje. "Ruža, naranča, kokos", to su mirisi koje poznajem i razumijem. "No što je Dragonblast, kako to miriše?" upitao je kada se ponovno vratio u dio drogerije gdje se nalaze proizvodi namijenjeni muškarcima. 

"Kupujem ženske gelove za tuširanje"

Video je izazvao brojne komentare. Neki muškarci su priznali da koriste proizvode za tuširanje koji su namijenjeni ženama, drugi su rekli da zapravo vole spomenute Old Spice proizvode. Treći su predložili mirisanje bočice gela za tuširanje prilikom kupnje.

"Dobro, ali Old Spice mirisi su odlični", "Ja kupujem ženske gelove za tuširanje, tip sam osobe za shea/maslac zobene pahuljice. Samo Dove", "Ja želim mirisati kao voće i nije me briga što drugi misle", "Dragonblast zvuči kao Pokémon pokret", "Ja kupujem Niveu ili Dove", "Čekajte, zar ne otvarate bočice i pomirišete ih prilikom kupnje?", "Samo zatvori oči i odaberi jedan", "Tako mi je drago da sam žena", "Iskreno, taj Bearglove je najbolji."

Što vi mislite - jesu li nazivi mirisa na muškim proizvodima za tuširanje zbunjujući? Odgovorite nam u anketi ispod ili u komentarima. 

Pročitajte više