Kupci hvale ovaj serum za područje oko očiju koji čini "čuda preko noći"

Foto/Screenshot: dm.hr/TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U POTRAZI za savršenim proizvodom za njegu kože kupci su otkrili jedan serum za područje oko očiju, koji obećava "čuda preko noći". Ovaj dragocjeni proizvod sadrži moćne sastojke poput retinala i vitamina A derivata koji zaglađuje bore. Obogaćen glicerinom za dubinsku hidrataciju i ekstraktom ginsenga za bujnost i regeneraciju kože, ovaj serum osvježava, posvjetljuje i uklanja podočnjake. Rezultat je zategnuta, osvježena koža.

@beautyofjoseon_official Couple tips of using an eye cream 🙌🏼 #beautyofjoseon #조선미녀 #fyp #foryou #eyecrea #eyeserum ♬ american boy - senia
@arevceline First impression of the beauty of joseon eye serum #kbeautyskincare #skincarefirstimpression #tiktokshop ♬ original sound - Arevig

"Uklanja tamne krugove"

Kupci su oduševljeni Beauty of Joseon serumom za oči. Samo u proteklom mjesecu više od 10.000 ljudi kupilo ga je na Amazonu. Jedan od korisnika opisao ga je "očaravajućim" i istaknuo da je vrijedan svakog eura. Dodao je da je "mnogo bolji" od skupljih alternativa na tržištu. Serum je opisao kao "super nježan", a njegovi učinci su kao "čuda preko noći", uklanjajući tamne krugove i ostavljajući kožu "svjetlijom".

Kupci različitih dobnih skupina i tipova kože hvale impresivnu formulu ovog seruma. Jedna 75-godišnjakinja tvrdi da je ovo jedan od rijetkih proizvoda koje zaista obožava. Naglašava da zaglađuje nježnu kožu ispod očiju i lako se nanosi bez iritacije.

Ako želite isprobati ovaj popularni proizvod, Beauty of Joseon Revive Eye Serum dostupan je po cijeni od 22.90 eura, a možete ga vidjeti ovdje.

Pročitajte više