Kupci kažu da je ova krema neophodna za dodavanje volumena tankoj kosi

Foto/Screenshot: TikTok/Lijepa.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TKO od nas ne sanja o sjajnoj kosi svaki dan? Onaj trenutak kada svaki pramen sjedi na svom mjestu pružajući nam volumen bez trunke neželjene kovrčavosti. Za mnoge od nas s tankom kosom ostvarivanje tog sna može biti izazovno, ali sada imamo rješenje koje će nas odvesti korak bliže - Bed Head 3-u-1 krema za volumen.

Namijenjena onima koji žude za dodatnim sjajem u kosi, ova krema ne samo da pruža volumen već i hrani jedinstvenom mješavinom koja je nježna prema kosi, ali istovremeno izuzetno učinkovita. S ključnim sastojcima poznatim po svojim svojstvima jačanja zdravlja kose, ne čudi što korisnici izvještavaju o značajnim poboljšanjima teksture, volumena i općeg zdravlja kose.

@bedheadbytigi Small Talk, Big Volume 🔊 The ultimate thickening cream, tap above to shop 😘 #bedheadbytigi #letyourcreativityrule #smalltalk #thickeningcream #volume #hairstyle #volumizedhair ♬ original sound - myawned

Jedna zadovoljna korisnica ovog proizvoda je izjavila: "Oduševljena sam ovim proizvodom! Miris je fantastičan. Koristim ga nakon pranja kose. Imam prilično tanku kosu koja se lako petlja, ali nakon što nanesem ovu kremu i raščešljam je, kosa postaje svilenkasta. Čak je i moj dečko počeo koristiti ovaj proizvod."

"Godinama koristim ovaj proizvod za kosu. Dodaje volumen kao nijedan drugi", kaže drugi kupac. 

Među mnogobrojnim proizvodima za kosu koji obećavaju čuda, Bed Head 3-u-1 krema za volumen posebno se ističe. Njezina mješavina hranjivih sastojaka, zajedno s izvrsnim recenzijama, čini ovu kremu neophodnom za svakoga tko želi dodati volumen finoj, ravnoj kosi. Cijena kreme iznosi 17.57 eura za pakiranje od 240 ml, a možete je vidjeti ovdje.

Pročitajte više