Kupila tri kupaća kostima, u paketu joj stiglo nešto čemu se nije nadala

Screenshot: TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

POZNATO je da će mnogi u potrazi za povoljnijim varijantama proizvoda koje priželjkuju pretražiti Shein. I dok je dupliće relativno lako pronaći, mnogi se pitaju je li moguće da veći brendovi i butici kupuju proizvode sa Sheina i prodaju ih pod svojom etiketom. Nev (@niamhelonidoyle), tiktokerica iz Cardiffa, vjeruje da je tako.

"Nekoć mi je bilo krivo što kupujem Shein"

Na svojem je TikToku Nev podijelila video u kojem izražava nevjericu nakon što je u pošiljci iz Motel Rocksa, od kojih je naručila tri kupaća kostima, otkrila higijensku naljepnicu na kojoj piše "Shein". Narudžbu je platila gotovo 180 eura.

@niamhelonidoyle

IM IN SHOCK

♬ OH MA GAWD - 𝘮𝘦𝘨𝘢𝘯🍸

"Vidjela sam video cure koja pokazuje da je u njenoj Motel Rocks haljini isto bila Shein etiketa", "Znači njihove traperice negdje mogu kupiti jeftino?", "Traži povrat novca", "Nekoć mi je bilo krivo što kupujem Shein, a onda sam shvatila da u drugim trgovinama nude isto", "Nije uvijek Shein taj koji krade", "Uvijek pretražite slike prije kupnje" neki su od komentara na objavu.

Požalila se, evo što su joj odgovorili

Nev se tvrtki javila emailom, a na TikToku je pratitelje obavijestila o odgovoru tvrtke. Ukratko, rekli su joj kako nemaju veze sa Sheinom i kako je u pitanju greška do koje je došlo prilikom promjene pakiranja od strane tvrtke koja za njih vrši povrat robe.

@niamhelonidoyle update #motelrocks #sheinbikini ♬ original sound - nev🍌

Pokazala je i bikinije koje je naručila kako bi drugi znali na koje trebaju pripaziti, a neki su u komentarima pisali kako su ih pronašli na Sheinu: "Ovaj prvi mi je u košarici", "Moja prijateljica je kupila drugi bikini top sa Sheina", "Imam drugi bikini, kupila sam ga na Sheinu".

Ovo nije prvi put da se povlače ovakve rasprave vezano uz Shein. Tako je jedna tiktokerica naručila istu vestu sa Sheina i s Amazona i savjetovala svima da uštede novac jer su obje veste bile iste kvalitete, a mnogi su u komentarima podijelili slična iskustva.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.