Kylie Cosmetics predstavlja prvi tekući puder u 40 nijansi. Ljudi pišu: "Napokon"

Foto: Instagram/kyliejennercosmetics.eu

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KYLIE Cosmetics nedavno je predstavio svoj prvi tekući puder Power Plush Longwear Foundation, koji obećava "besprijekoran airbrushed finiš".

Dolazi u 40 nijansi

Ovaj puder ima srednju pokrivnu moć, a, kako tvrde, traje 12 sati. S dostupnih 40 nijansi, lansiranje prate i novi kist za puder i sprej za matiranje. 

Osnivačica Kylie Cosmetics Kylie Jenner najavila je ovaj proizvod na Instagramu opisavši ga kao hidratantnu formulu koja trenutačno stvara zamagljujući učinak na koži.

Mnogi su s nestrpljenjem iščekivali izlazak pudera

Prema komentarima ispod objave, mnogi su s nestrpljenjem iščekivali izlazak pudera Kylie Cosmeticsa. "Jedva čekam ovo isprobati", "Ovaj raspon nijansi je vrhunske razine", "Raspon nijansi je impresivan", "Na dobrom je putu da ponovno postane milijarderka", "Napokon", samo su neki od pozitivnih komentara.

Fotografije kampanje brenda prikazuju različite žene s različitim tipovima kože koje drže novi puder. Power Plush Longwear Foundation bit će dostupan za kupnju na kyliecosmetics.com od 17. siječnja. 

Pročitajte više