Kylie Jenner ima dvosjed u blagovaonici. Evo zašto je to sve popularnije

Foto: Profimedia/ikea.com/emmezeta.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

FOKUS na ugodu i udobnost raste, pa tako i za vrijeme objedovanja. Mnogi su svoje čvrste drvene stolice obogatili mekanim jastucima ili ih posve zamijenili mekanim stolicama, koje nude udobnost fotelje. Neki idu korak dalje, pa su u svoje blagovaonice stavili dvosjede.

Osjećaj restorana u vlastitom domu

Među njima je i Kylie Jenner. U nedavnom videu koji je objavila na Instagramu Kylie sa svojim sinom pjeva ABC pjesmicu dok doručkuju, a sjede na dvosjedu. Ovo je cjenovno pristupačniji pristup ugradbenim klupama. Također je i fleksibilniji jer dvosjed možete micati tamo gdje vam u određenom trenutku odgovara.

Dvosjedi su sve popularniji jer unose osjećaj restorana u blagovaonicu, a dovoljno su udobni da ćete se nakon obroka rado odmoriti na njima i družiti se s obitelji umjesto da se maknete u neku drugu prostoriju.

Pronašli smo nekoliko dvosjeda sličnih onima koje ima Kylie Jenner, a lako će se uklopiti u većinu blagovaonica.

Dvosjed Linanäs, IKEA, 199 eura
Dvosjed Äpplaryd, IKEA, 699 eura
Dvosjed Dijon Riviera, Emmezeta, 769.90 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.