Kylie Jenner ima novi proizvod za usne. Ljudi pišu: Hailey Bieber, jesi li to ti?

Foto: kyliejennercosmetics.com/rhodeskin.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KYLIE Jenner nedavno je na svojim društvenim mrežama predstavila novi proizvod za usne iz svoje Kylie Skin linije. Riječ je o maslacu za usne s okusom vanilije i karamele.

Njena formula za maslac pruža ultrahidratantnu njegu koja štiti i održava zdrav izgled usana, čineći ih punijima. Ovaj bogati balzam trenutno umiruje suhe, ispucale usne, pružajući im svilenkastu vlagu koja traje do 24 sata. Također jača barijeru kože i vidljivo poboljšava izgled bora na usnama.

Shea maslac i ulje jojobe zajedno djeluju kako bi hidratizirali, kondicionirali i umirili usne. Ovaj balzam dolazi u okusu vanilije i karamele, ostavljajući jasan, sjajan završetak.

@kylieskin @Kylie Jenner ♬ original sound - Kylie Skin
@kylieskin

nothing sweeter than our vanilla caramel lip butter 👄

♬ original sound - Kylie Skin

Optužuju je da kopira svoju prijateljicu Hailey

Ipak, ovaj maslac za usne nije dobro prihvaćen jer je Kylie postala predmet kritika zbog optužbi da kopira brend svoje prijateljice Hailey Bieber, Rhode. 

"Zašto kopiraš brend svojih prijatelja...", "Dakle, kopiranje Kimine šminke i odjeće nije bilo dovoljno, sad si morala i Rhode. Ovo je jednostavno previše", "Mislio sam da je ovo Rhode", "Ova djevojka nimalo nije kreativna","Već imamo Rhode slanu karamelu","Hailey Bieber, jesi li to ti? Oh čekaj","Kopiraš Rhode", samo su neki od brojnih komentara koji uspoređuju ovaj balzam za usne s onima od Rhodea.

Kylie Skin maslac za usne / Rhode peptide lip treatment

Pročitajte više