Lampa hrvatskog brenda odnijela nagradu na prestižnom natjecanju

Foto: grupa.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ARCHIPRODUCTS Design Awards je međunarodno natjecanje u dizajnu koje "slavi svjetsku dizajnersku izvrsnost". Nagradama je cilj svjedočiti sinergiji između dizajnera i brendova te njihove kreativnosti i inovativnosti. Ove godišnje nagrade dodjeljuju se od 2016. godine, a okupljaju vodeće igrače u svijetu dizajna kako bi se osvrnuli na kreativnu scenu.

Nagrade se dijele u nekoliko kategorija, poput namještaja, kupaonica, kuhinja, vanjskog namještaja, ureda, rasvjete, dekora, lifestylea, wellnessa i sl. Svaki brend može nominirati od jednog do pet proizvoda koji su predstavljeni ili uvedeni na tržište od lipnja 2022. do rujna 2023. 

Osvojila je jednu od nagrada u kategoriji rasvjete

Ove godine u kategoriji rasvjete prepoznat je i jedan hrvatski proizvod brenda Grupa Studio. Tako se među pobjedničkim rasvjetnim predmetima našla i lampa Igram IG-PT. Ova stolna lampa tom je nagradom stala uz bok svjetskim imenima kao što su Catellani & Smith, Lladro, Maytoni, Reggiani, Brokis i dr. 

Vijest o ovom priznanju Grupa je podijelila na svom službenom Instagram profilu. "Sa zadovoljstvom objavljujemo da je jučer navečer naša prijenosna stolna svjetiljka Igram osvojila jednu od nagrada za 2023. na godišnjoj dodjeli nagrada Archiproducts Design Awards u Milanu, u kategoriji rasvjete!"

Lampa dolazi u deset različitih boja i dva oblika

Dodali su da je ovo priznanje dokaz njihove predanosti izvrsnosti dizajna i služi kao posljednja prekretnica na njihovom "uzbudljivom putovanju". 

Lampa je nadahnuta minimalističkim linijama i oblicima kolekcije Igram, a radi se o prijenosnoj stolnoj svjetiljci dizajniranoj da pruži "neusporedivu rasvjetu i vizualnu eleganciju".

Dizajn dolazi u dvije različite varijante koje se razlikuju po načinu na koji je središnji stalak lampe oblikovan - može biti kompletno ravan ili J-oblika. Možete je vidjeti na službenoj stranici brenda Grupa. Dolazi u čak deset boja, a cijena joj je 420 eura. 

Pročitajte više