Lana Jurčević otkrila nam svoje omiljene proizvode: Luda sam za superfoodom

Foto: LANA PRESS/Instagram/Promo/Shutterstock/zara.com/mylapiel.com/ hocuknjigu.hr/kucazelenogcaja.hr/rmsbeauty/natashadenona.com/refybeauty.com/terra-organica.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PJEVAČICA Lana Jurčević otkrila nam je svoje omiljene proizvode, pa smo tako saznali koji joj je najdraži komad odjeće, koju knjigu voli čitati, koji joj je najdraži napitak, ali i koja su najpigmentiranija sjenila koja je ikada probala. 

Muške košulje 

Lana nam je otkrila da jedan odjevni predmet posebno voli - muške košulje.

"Obožavam nositi sve što je oversized u svoje privatno vrijeme ili kad idem na sastanke. Stavim dobar nakit, mušku košulju, obično u L veličini i super se osjećam...", ispričala nam je na početku razgovora.

Zara košulja od trapera s džepom, 22.95 € (172.​​92 kn)

La PIEL LAB

Kada je u pitanju njega lica, vjerna je proizvodima vlastitog brenda.

"Jedini proizvodi koje koristim za lice. Od metode duplog čišćenja do seruma, eksfolijacije, kreme… apsolutno najveća ljubav. Dermatolozi, farmaceuti i općenito ljudi ih jako hvale i zaista su napravljeni najboljim sastojcima na svijetu koji postoje", rekla nam je.

La PIEL kolekcija za lice paket, 155.30 € (1170.11 kn)

Knjiga Yang Sheng

Yang Sheng, 20.57 € (154.98 kn)

Omiljeno štivo joj je knjiga o drevnom umijeću samoiscjeljivanja.

"Divna knjiga o samoiscjeljivanju koju sam dobila na poklon. Tko voli alternativne metode i ima sklonosti prema psihologiji, ovo je taj tip knjige", preporučila je. 


Čajevi

Čaj Cleopatra’s Beauty, 50 g, 4.91 € (36.99 kn)

Saznali smo da joj je čaj najdraži topao ili hladan napitak.

"Topli, hladni, različiti miksevi - ja sam opsjednuta njima. Pijem ih u litrama i obožavam sve te zanimljive okuse koje ne možete naći u velikim dućanima", ispričala nam je i otkrila da joj je omiljeni Cleopatra's Beauty, koji kupuje u Kući zelenog čaja. 


ANTISTRESS kolekcija

U razgovoru nam je otkrila da za svoj brend kreira proizvode koje bi i sama koristila. 

"Ja sam netko kome je mir jako važan, pa imam tu sreću da za svoj La PIEL kreiram proizvode za koje smatram da su od pomoći ljudima, ali i koje bih ja sama koristila", ispričala je i opisala na koji način koristi proizvode iz nove kolekcije.

ANTISTRESS duo, 26.80 € (201.92 kn)

"Mali roll-on s eteričnim uljima imam i pored kreveta, i u torbi, i u autu. Stavim ga pod nos ili na zglobove ruku i super mi je za disanje, opuštanje ili pak fokus i koncentraciju. Dok sprej volim staviti na posteljinu, ormare ili u prostor", otkrila nam je.


RMS beauty puder

Lana nam je otkrila da voli makeup proizvode koji su "clean" i da joj je omiljeni puder rms brenda. Rms je poznat po tome da ima proizvode s boljim i sigurnijim sastojcima, a iza njega stoji vrhunska vizažistica Rose-Marie Swift.

rms ReEvolve Natural Finish Liquid Foundation, 48.51 € (365.50 kn)

"Makeup s dobrim sastojcima. Jako pazim na to i ne volim proizvode koji sadrže silikone, parafin, parabene, hrpu mirisa… Volim makeup koji graniči sa 'skincareom'", ispričala nam je.


Natasha Denona palete sjenila

Natasha Denona Glam paleta sjenila, 83 € (625.37 kn)

Kada je u pitanju makeup, odnosno sjenila za oči, najviše voli palete sjenila poznate vizažistice koja je porijeklom iz Hrvatske. 

"Natasha je napravila ogroman svjetski uspjeh, a porijeklom je iz Hrvatske. Najveće zvijezde i šminkeri koriste upravo njen makeup, za koji imam sreću da mi šalje kad god nešto novo izlazi i to su najpigmentiranija sjenila koja sam ikad probala", rekla nam je. 


Refy proizvodi za obrve

Refy brow collection, 50 € (376.73 kn)

I Lana voli obrve kakve su trenutno u trendu - velike i bujne. Rekla nam je da su joj omiljeni proizvodi za obrve oni Refy brenda, a neophodni su joj češalj i gel za obrve. 

"Volim velike i bujne obrve i super mi je kad ih povremeno vizualno učinim većima", ispričala je. 


Prahovi

spirulina u prahu, 9.28 €  (69.92 kn); kurkuma prah, 3.97 € (29.91 kn); maca prah, 5.30 € (39.93 kn)

Lana nam je ispričala da voli prirodne i organske prahove koje kupuje u dućanima sa zdravom hranom. 

"Maca, spirulina, kurkuma… Obožavam prirodne i organske prahove od algi, plodova, biljaka… Pijem ih s vodom ili ako cijedim sokove, onda ih ubacim unutra. Luda sam za superfood proizvodima", otkrila nam je. 


Aloe vera

Aloe vera se može pronaći u trgovinama s cvijećem, ali i pojedinim trgovačkim centrima, npr. u Pevexu

"Kupite si biljku i povremeno gel iz listova stavite na lice ili neki dio tijela koji treba hidraciju i smirenje", preporučila je za kraj svog posljednjeg favorita. 

Pročitajte više