Lego i BMW Motorsport predstavili novi set. Ljudi pišu: Kakvo remek-djelo

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

BMW M Motorsport i Lego predstavili su novi set u sklopu serije Speed Champions. Novi set, koji sadrži 676 dijelova, omogućava ljubiteljima automobila svih dobnih skupina da rekreiraju dva aktualna natjecateljska trkaća automobila iz BMW M Motorsporta - BMW M Hybrid V8 i BMW M4 GT3.

Ova dva automobila bit će u prvom planu u nadolazećim utrkama

Ova dva automobila bit će u prvom planu u nadolazećim utrkama BMW M Motorsporta, uključujući utrku 24 sata Le Mansa, koja se održava 15. i 16. lipnja 2024. Novi minijaturni članovi serije Speed Champions su pažljivo izrađene replike izvornih vozila.

Modeli BMW M4 GT3 i BMW M Hybrid V8 sadrže autentične detalje dizajna poput pravih verzija, uključujući ispušne cijevi, difuzore, stražnja krila, boje BMW M Motorsporta i unutarnje elemente. Modeli trkaćih automobila dolaze s uklonjivim krovovima i figuricama vozača koje se mogu postaviti unutar kabina.

"Vau", "Treba mi", "Želim ga kupiti, ali se moj novčanik ne slaže", "Moram ovo imati", "Napokon je stigao", "BMW je automobil broj jedan", "Trebam ovaj set u svojoj kolekciji", "Idući projekt", "Kupio sam ga danas", "Kakvo remek-djelo", "Fantastični automobili", "Najbolji Lego set", "Napokon si mogu priuštiti M4 GT3 kakav želim", neki su od komentara na Instagramu. 

Cijena seta iznosi 49.99 eura i dostupan je za kupnju na Lego i BMW internetskoj trgovini, kao i kod BMW zastupnika i odabranih trgovaca. 

Pročitajte više