LEGO ima fora božićno drvce i vijenac. Idealan poklon za ljubitelje legića

Foto: lego.com/lstore.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

LEGO svake godine ima prigodni božićni asortiman u sklopu kojeg svatko može pronaći idealan poklon ili pak nešto za sebe.

U hrvatsku LEGO internet trgovinu na stanje su došli božićni vijenac i bor, što znamo jer smo provjeravali svaki dan kada smo ih uočili u stranim internet trgovinama.

Vijenac s četiri svijeće

Božićni vijenac 2 u 1, 263.63 kn (34.99 €)

Eh, sad, božićni vijenac vjerojatno do sada već imaju gotovo svi, ali ako ga slučajno netko nije stigao nabaviti, ovaj LEGO bi mogao dobro doći. No, osim toga, mogao bi biti i odličan dar za Svetog Nikolu ili bi mogao poslužiti kao dodatna, kreativna, verzija na blagdanskom stolu.

Božićni vijenac 2 u 1, 263.63 kn (34.99 €)

Set sadrži zimzelene elemente lišća, a mogu se napraviti dva prekrasna ukrasna dizajna. Jedan s velikim crvenim lukom koji se može graditi, a drugi s četiri svijeće izgrađene od kocaka koje predstavljaju četiri tjedna adventa. Ovaj zabavan sezonski poklon namijenjen je za uzrast od devet godina i više, a unijet će svečano veselje bilo kojem domu. 

Ovaj vijenac dolazi s ilustriranim uputama, kao i svi LEGO setovi, a sastoji se od 510 kockica. U LEGO internet trgovini cijena mu je 263.63 kune (34.99 €).


Božićno drvce

Božićno drvce, 301.30 kn (39.99 €)

LEGO set božićno drvce sastoji se od 784 kockica, a namijenjeno je za uzrast od 12 godine i više. Od seta se može složiti jedno drvce od 30 centimetara ili dva manja, a koje god odabrali, rezultat je kreativna i praktična jelka ispunjena šarenim kuglicama, svjećicama i žutom zvijezdom na vrhu.

Božićno drvce, 301.30 kn (39.99 €)

Osim toga, legići su uvijek odlična zabava za manje, ali i malo veće. Na kraju zabave dobije se prekrasna dekoracija koja će dodatno istaknuti blagdansku atmosferu doma. 

U LEGO internet trgovini cijena mu je 301.30 kuna (39.99 €).

Pročitajte više