LEGO je lansirao inovativnu ASMR kolekciju insekata stvorenu kako biste se opustili

Foto: lego.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

LEGO Ideas predstavio je novu kolekciju insekata koju je izvorno osmislio ljubitelj LEGO-a José María Pérez Suero. Kako bi proslavila lansiranje, LEGO Grupa je stvorila Green Noise, novu prirodom inspiriranu ASMR playlistu s LEGO klikovima i zvukovima koji su zamišljeni kao jedinstveni zvukovi svakog kukca koristeći Foleyjeve tehnike.

Stvorena je u suradnji s nagrađivanom umjetnicom koja je bila nominirana za Emmy Foley Sanaom Kelley, stručnjakinjom za stvaranje zvučnih efekata od svakodnevnih predmeta. Sanaa je rekreirala jedinstvene zvukove svakog kukca u prirodi koristeći legendarnu LEGO kocku. 

Na temelju istraživanja LEGO Play Well 2022 koje pokazuje da gotovo 3 od 5 odraslih (58%) dnevno provodi manje od sat vremena opuštajući se, LEGO je sastavio ovaj poseban popis za reprodukciju. Ovaj popis je osmišljen kako bi slušateljima pomogao da pronađu svoje trenutke za opuštanje.

Nova LEGO Ideas kolekcija insekata uključuje svakog kukca na zasebnom zaslonu na temelju aspekata iz njihovog prirodnog staništa. Leptir Blue Morpho sjedi na grani u južnoameričkoj amazonskoj prašumi. Pokraj njega leži cvijet koji se može graditi i nad njim lebdi pčela medarica. 

Lego Hercules Buba postavljena je na raspadajući trupac i ima krila koja se mogu ukloniti, a kineska bogomoljka prikazana je oko cvjetova od opeke, gdje se skriva mala bubamara.

LEGO Insekt kolekcija bit će dostupna globalno putem LEGO trgovina 7. rujna po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 79.99 € (602.68 kn). Više informacija možete vidjeti ovdje.

Pročitajte više