LEGO je u Nizozemskoj otvorio predivnu pop-up trgovinu. Pogledajte kako izgleda

Screenshot: Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

LEGO je nedavno otvorio neobičnu pop-up cvjećarnicu u Nizozemskoj, u Utrechtu, na adresi Lijnmarkt 37, koja će biti otvorena do 18. svibnja.

Riječ je o neobičnoj cvjećarnici gdje je, umjesto tradicionalnog cvijeća, svaki izloženi cvijet pažljivo izrađen od LEGO kocaka. Ovaj jedinstveni koncept razvijen je zahvaljujući suradnji između LEGO-a i bola, jedne od najvećih online maloprodajnih platformi u Nizozemskoj i Belgiji.

Svaka izložena vrsta cvijeta, ili buketa, opremljena je informativnom pločicom s imenom, a ljubazni djelatnici stoje na raspolaganju kako bi posjetiteljima pomogli odabrati odgovarajući LEGO set te pružili savjete o kreiranju vlastitih cvjetnih aranžmana.

LEGO botanička kolekcija predstavljena je 2021. godine

LEGO Botanička kolekcija, predstavljena u siječnju 2021., sadrži seriju setova namijenjenih odraslima koji omogućavaju rekreaciju raznovrsnih biljaka i cvijeća iz prirode s pomoću LEGO kocaka. Kolekcija uključuje orhideje, sukulente, bukete, ruže, bonsai drveće i biljku rajska ptica.

Pročitajte više