LEGO predstavio novi Lamborghini set. Izgleda fantastično

Foto: lego.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

LEGO je upravo predstavio najnoviji dodatak svojoj kolekciji vozila Icons s modelom Lamborghini Countach 5000 Quattrovalvole. Ovaj set predstavlja počast jednom od najlegendarnijih superautomobila. Sastoji se od više od 1500 dijelova, a dimenzije modela automobila su 34 centimetra dužine, 16 centimetara širine i malo preko 9 centimetara visine.

Autentični detalji

Model obiluje autentičnim detaljima koji odražavaju karakteristike tog legendarnog vozila, uključujući detaljno oblikovanu unutrašnjost, funkcionalno upravljanje, prtljažnik i stražnji dio koji se otvaraju te pažljivo izrađen V12 motor. Replika uključuje i duboke felge, velika stražnja svjetla te elegantni stražnji spojler. Jedna od posebnosti modela su vrata koja se otvaraju prema gore.

Ovaj set nudi kolekcionarima i ljubiteljima automobila priliku da sastave dio povijesti automobilizma, reflektirajući luksuz i tehnologiju Lamborghinija u formatu LEGO kockica. Set LEGO Icons Lamborghini Countach 5000 Quattrovalvole bit će dostupan od 1. srpnja za članove LEGO Insidersa, a od 4. srpnja i za širu javnost putem web stranica i u trgovinama LEGO-a, po cijeni od 179.99 eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.