Leopard uzorak apsolutni je hit u novoj kolekciji Stradivariusa

Foto/Screenshot: stradivarius.com/TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

LEOPARD uzorak oduvijek je bio sinonim za samopouzdanje i hrabrost, a sada je dostupan u različitim komadima u novoj kolekciji Stradivariusa. Bez obzira jeste li ljubitelj klasičnih komada ili žudite za avanturom, ovaj uzorak sigurno će privući pažnju i osvježiti vaš stil.

@makeupbyssara Lo amoooo @Stradivarius 🐆🐆🐆 #stradivarius ♬ sonido original - spotify
@anasofiaamb Calças com padrão leopardo estão de volta e estas vestem muito bem e são super confortáveis 🐆✨ @Stradivarius #stradivarius #stradivariushaul #foryou #fyp #foryourpage #stradivariuslook #outfit #outfitinspo #gossipgirltshirt ♬ original sound - The Jammin Kid

Posebnu pozornost privlače traperice s leopard printom, koje su došle u pravo vrijeme jer su trenutno iznimno popularne na društvenim mrežama. No to nije sve što ova kolekcija ima za ponuditi. Osim traperica, ističu se i predivna haljina, maxi suknja te dva elegantna topa, koje smo izdvojili u nastavku.

Leopard traperice, cijena je 35.99 eura
Maxi suknja, cijena je 25.99 eura
Leopard top, cijena je 17.99 eura
Top, cijena je 7.99 eura
Leopard haljina, cijena je 25.99 eura

Cijelu ponudu možete vidjeti ovdje.

Pročitajte više