Lijepo uređena kuća u Gorskom kotaru prodaje se za 175.000 eura. Pogledajte fotke

Foto: Index Oglasi

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PRETRAŽILI smo Index Oglase u potrazi za zanimljivim nekretninama, a ovoga puta za oko nam je zapela lijepo uređena kuća za odmor koja se nalazi u manjem selu blizu Kupjaka u Gorskom kotaru. Uređena je kompletno, a prodaje se za 175.000 € (1.318.538 kn).

Samostojeća prizemnica uređena je do najmanjeg detalja

Kuća površine 75 kvadrata, okućnice od 100 kvadrata, prodaje se sa svim uređajima i potpuno opremljena. Sastoji se od suterena, prizemlja i otvorenog potkrovlja. U suterenu je spremište za drva, a u prizemlju je kupaonica, kuhinja s dnevnim boravkom i balkonom. Potkrovlje je otvorenog tipa i tamo se nalaze dva bračna kreveta odvojena pregradom, manji ležaj, manja kupaonica i balkon. 

Kuća se već godinama koristi za najam, a kategorizirana je s tri zvjezdice. U oglasu ističu da je kuća smještena nekih sat vremena od Rijeke ili Zagreba. 

Oglas možete vidjeti ovdje, a više slika niže. 

Index Oglasi

Pročitajte više