Lindtov uskrsni zec od 200 grama košta 6.59 eura u Mülleru

Foto: Index

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NA INDEX SHOPPINGU smo svakodnevno u potrazi za novim, zanimljivim i neobičnim proizvodima u našim trgovinama, ali i dobrim cijenama. Jučer smo posjetili Müller u Zagrebu i primijetili police prepune uskrsnog asortimana, pri čemu nas je posebno privukao slatki dio ponude.

Vjerojatno najpoznatiji uskrsni slatkiši su Lindtovi zečevi, koji dolaze u nekoliko veličina i varijacija. Na policama Müllera uglavnom smo vidjeli pakiranja od 50, 100 i 200 grama, kao i one od mliječne i bijele čokolade.

No, Lindtov zec je inače dostupan i u pakiranjima od 1 kg i nudi se u raznim okusima, uz tradicionalnu mliječnu čokoladu. Tako se može pronaći i u verzijama od tamne čokolade, bijele čokolade te čokolade s lješnjacima. O kojoj se verziji radi, otkrivaju vrpce - tamnosmeđa za tamnu čokoladu, bijela za bijelu čokoladu, a zelena za čokoladu s lješnjacima.

Najjeftiniji Lindtov zec je 2.49 eura

Osim Lindtovih zečeva, našli smo i Milkine čokoladne uskrsne mješavine, čokoladne zečiće i slično. Kinder također ima svoju prigodnu ponudu, sličnu Milkinoj, pa tako i on nudi razne uskrsne mješavine, zečeve, jaja i slično. Naravno, i mnogi drugi brendovi, poput Ferrera i Mercija, imaju svoj prigodni asortiman.

Što se tiče pojedinih cijena, Milkina čokoladna jaja s marcipanom, u pakiranju od 90 grama, koštaju 2.79 eura, dok su čokoladni zečevi uglavnom između 2.79 eura i 2.99 eura, iako postoje i skuplje opcije iznad 3 eura s Oreo keksima.

Lindtovi zečevi od mliječne čokolade, u pakiranju od 50 grama, koštaju 2.49 eura, dok oni od 100 grama koštaju 3.79 eura. Najskuplji koji smo uočili, od 200 grama, košta 6.59 eura. 

Ponudu i cijene uskrsnog asortimana možete vidjeti na fotografijama ispod.

Pročitajte više