Ljudi oduševljeni rezultatima nakon korištenja ovog seruma za kosu

Foto/Screenshot: TikTok/cultbeauty.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SERUMI, ulja i esencijalni ekstrakti sve su popularniji u svakodnevnom životu, a jedan je serum privukao posebnu pažnju i brojne pozitivne komentare korisnika.

OUAI serum za vlasište je popularan proizvod za njegu kose i vlasišta koji je razvila poznata frizerka i poduzetnica Jen Atkin. OUAI je brend koji nudi širok spektar proizvoda za kosu, a njegov serum za vlasište postao je popularan zbog tvrdnji o poboljšanju zdravlja i izgleda vlasišta.

QUAI serum, cijena je 54.20 € (408.37 kn)

Ovaj serum sadrži biljne esencije koje hidratiziraju i smiruju nadraženu kožu vlasišta, zajedno s ključnim peptidima koji potiču rast deblje i jače kose.

@aminaoui Replying to @s ♬ original sound - Icon.artists
@aminaoui Consistency is KEYYY 🫣✨ Tips~ - I used @the OUAI Scalp Serum after every shower; the damp hair makes it easier to absorb in my opinion! - Massage it for five minutes and leave it in #hairgrowth #hairgrowthjourney #hairgrowthserum #baldspots ♬ original sound - bree

Možete ga koristiti svakodnevno

Korisnici na TikToku oduševljeni su rezultatima, a mnogi dijele svoju rutinu nanošenja seruma. Pozitivne recenzije i pre-and-after fotografije postali su inspiracija mnogima da ga i sami isprobaju. Proizvod možete svakodnevno nanositi za postizanje najboljih rezultata. Nije ga potrebno ispirati, nanesite ga direktno na vlasište bez obzira je li kosa mokra ili suha, bilo jutro ili poslijepodne.

Izbjegavajte nanošenje na otvorene rane ili oštećenu kožu na tjemenu. Počnite nanošenje duž prirodnog razdjeljka kose te duž linije kose. Nježno umasirajte proizvod kako biste ga bolje rasporedili i omogućili vlasištu da ga apsorbira.

Pročitajte više