L'Orealov sprej za prekrivanje sijedih koristi i Eva Longoria, ali ne za tu namjenu

Screenshot/Foto: TikTok/dm.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

POJEDINCI muku muče sa sijedima i prebrzim izrastom nakon farbanja kose. Međutim, osim (pre)čestog odlaska u frizerski salon na bojanje kose ili farbanja kod kuće s kupovnim bojama, postoji još jedno rješenje - L'Orealov sprej za prekrivanje izrasta Magic Retouch.

Taj proizvod je odličan i za maskiranje praznina koje nastaju na vlasištu prilikom vezanja kose u rep ili punđu, a tim trikom se koristi i Eva Longoria. Valja istaknuti da je ona jedna od L'Orealovih ambasadorica, pa stoga njeno korištenje ovog proizvoda ne iznenađuje. 

>> Salma Hayek otkrila je da koristi maskaru za prikrivanje sijedih dlaka na kosi

Eva je prije nekoliko dana objavila video na svom TikToku profilu u kojem je pokazala kako točno radi punđu, ali i kako koristi ovaj sprej za postizanje vizualno gušće kose i popunjavanje eventualnih "golih" područja. "Savršen je za to", naglasila je.

@evalongoria And just like magic, my hairline is perfect! @loréal paris usa Magic Root is the best! @Mikayla Nogueira gets it 😉 #lorealparispartner ♬ original sound - Eva Longoria

"Taj proizvod me spašava"

"Ovo mi treba, je li preskup?", "Taj proizvod me spašava", "Koristim ga stalno, moja kosa se jako prorijedila. Proizvod je božji dar", "S tim proizvodom dobijem dodatnih mjesec dana prije nego što se moram ponovno farbati", "Koristim ga za svoju prorijeđenu kosu", "Ovaj me proizvod spašava, uvijek kupim nekoliko bočica. Izvrstan je za tamnu kosu", neki su od pozitivnih komentara ispod videa. 

No, neki su naglasili da im se ne sviđa tekstura, ali i da se proizvod preslikava na jastučnice. "Skida se ako dotaknete kosu. U redu je, ali radije koristim sjenilo", "Koristim ga, ali ne volim što se preslikava na posteljinu", "Meni se ne sviđa osjećaj na glavi kada ga nanesem."

Može se kupiti kod nas

L'Orealov sprej za prekrivanje izrasta dolazi u ukupno deset nijansi, a dostupnost ovisi o tržištu. Kod nas se ovaj sprej može naći u mnogim trgovinama, uključujući i dm, gdje smo ga mi našli i izdvojili niže. 

Recenzije kupaca u internetskoj trgovini dm-a su uglavnom pozitivne. "Proizvod koristim po potrebi i iznimno sam zadovoljna", "Super je", "Jednostavan za korištenje - malo poprskate i sijede dlake pri korijenu su prekrivene."

L'Oreal Paris Magic Retouch, dm, 75 ml, 6.95 eura

Pročitajte više