Louis Vuitton prodaje svoju verziju Nutelle. Cijene u preprodaji dosežu 470 eura

Screenshot: TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

LOUIS Vuitton ima vlastiti čokoladni namaz, luksuznu verziju omiljene Nutelle, koja se pravi od najkvalitetnijih sastojaka poput francuskih lješnjaka, Réunion vanilije i peruanske mliječne čokolade.

Ponekad dizajnerske marke proširuju svoj utjecaj na industriju hrane i pića. Primjerice, Dior ima svoje kafiće u gradovima poput Pariza, Seula i Tokija. Louis Vuitton također prati taj trend jer je, pored ekskluzivnih modnih proizvoda, otišao korak dalje stvaranjem vlastitog kafića. Nedavno su uveli luksuznu verziju omiljenog čokoladnog namaza, što je brzo privuklo pažnju na društvenim medijima te potaklo znatiželju među korisnicima društvenih mreža.

Ovaj čokoladni namaz od lješnjaka stvoren je u suradnji sa slastičarom Maximeom Fredericom, koji je glavni kuhar u Louis Vuitton kafiću u Parizu. Frederic je postao poznat po stvaranju čokoladnih deserata koji su inspirirani simbolima i naslijeđem kuće Louis Vuitton.

"Ne mogu zamisliti da potrošim 400 funti za ovo"

Jedan korisnik TikToka je podijelio da namaz ima jak okus vanilije i da se lako može reći da je napravljen od visokokvalitetnih i skupih sastojaka. On je, međutim, rekao da "ne može zamisliti da potroši 400 funti za ovo".

@thedarcytwins Louis Vuitton Chocolate Spread! 🤯💰😍 now thats a luxury food! You can only pick it up in Paris or Singapore though unless you wanna get it resale 😵‍💫#louisvuitton #lv #thedarcytwins #luxury #chocolate ♬ girls need love - champangemami

Gdje kupiti Louis Vuittonov čokoladni namaz?

Ovaj ekskluzivni proizvod dostupan je samo u njihovim kafićima u Parizu i Singapuru, s vrlo ograničenim zalihama. Louis Vuittonov čokoladni namaz prodaje se po cijeni od 30 eura za bočicu od 330 grama. No, zbog velike potražnje i ograničenih zaliha, cijena ovog proizvoda na tržištu preprodaje naglo je porasla. Na eBayu, cijene dosežu i 500 dolara (470 eura), iako se mogu pronaći i po nižim cijenama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.