"Lude su": Nove Pumine tenisice inspirirane su popularnim crtićem iz 90-ih

Foto: puma.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PUMA želi svoje kupce vratiti natrag u 90-e s novim tenisicama nastalim u suradnji s Warner Brosom i njihovim klasikom emitiranim na Cartoon Networku - Dexterovim laboratorijem. Oni koji su gledali ovaj crtić, neće biti iznenađeni odvažnom grafikom i teksturiranim detaljima inspiriranim dječakom genijem. 

Odvažna i upečatljiva silueta

Osim što je ova silueta odvažna i upečatljiva, MB.03 x Dexter's Laboratory tenisice prepune su i Pumine tehnologije kao što je Nitrofoam - za koju marka kaže da je namijenjena "dodatnoj 'snazi' na terenu, u laboratoriju ili gdje god vas igra odvede". 

Dodatne tehničke točke performansi u silueti uključuju neklizajuću gumenu smjesu s punim pokrivanjem za povećanu izdržljivost i prianjanje te gornju konstrukciju izrađenu od prozračne monomreže za ultra lagano pristajanje.

Tenisice su privukle pažnju mnogih na društvenim mrežama poput Instagrama. "Ovo vidim kada dobijem migrenu, ne lažem", "Dobio sam moždani gledajući ih", "Sviđaju mi se", "Moram ih kupiti sinu", "Moje oči", "Ne, od ovog sranja me bole oči", "Ako svijetle u mraku, to bi bilo top", "Glavobolja", "Lude su", "Bolesne su" neki su od komentara. 

Osim tenisica stiže i odjeća

Uz ove tenisice, Puma će lansirati i kolekciju od jedanaest komada odjeće, a svi će imati istu notu nostalgije 90-ih koja je trenutno jako popularna. Kolekcija će biti dostupna za kupnju 22. prosinca na službenoj Puminoj stranici i kod odabranih maloprodajnih partnera, a cijene komada će se kretati između 40 i 120 dolara (od oko 40 do 120 eura). Više o novoj kolekciji možete vidjeti ovdje

Pročitajte više