Luksuzni francuski brend lansira svoj prvi make up proizvod

Screenshot: YouTube

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

FRANCUSKI luksuzni brend Celine, koji je 2019. krenuo s proizvodnjom parfema, službeno ulazi u svijet šminke. Naime, kratkim filmom najavili su zimsku ponudu brenda za 2024., a ove jeseni će debitirati s jednim crvenim ružem za usne. Ruž je klasičan, a zlatno pakiranje ima urezan logotip brenda.

Kreću s ružem za usne

U siječnju 2025. bit će lansirana puna linija ruževa Le Rouge Celine, koja obuhvaća 15 nijansi sa satenskim završetkom. Svake sezone bit će predstavljena nova selekcija beauty proizvoda, piše Highsnobiety. Kupci mogu očekivati balzame za usne, maskare, olovke i tuševe za oči, pudere, lakove za nokte i rumenila.

Mnogi se modni brendovi priključuju beauty industriji. U siječnju je Prada lansirala liniju za njegu kože i šminku u SAD-u. Neposredno nakon toga Miu Miu je najavio potpisivanje licencnog ugovora s L'Oréalom. Lansiranje beauty linija najavili su i Rabanne, A.P.C. i Marni.

Pročitajte više