Mango i Zara imaju duplić najpopularnijih sandala sezone. Koštaju značajno manje

Foto: miumiu.com/mango.com/zara.com/hm.com/massimodutti.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PREMA Lystu, tvrtki za modnu tehnologiju i šoping-aplikaciji s više od 160 milijuna kupaca godišnje, jedan od trenutačno najpopularnijih modnih komada su sandale s niskom potpeticom Miu Miu, o čemu smo već pisali. One su se našle na trećem mjestu najpopularnijih modnih komada četvrtog kvartala 2023. godine. 

Ove sandale u boji crvene trešnje dovele su do skoka od 49% u pretraživanjima svih vrsta sandala s nižom potpeticom u aplikaciji Lyst. Ne treba ni reći da je do njih teško doći jer su gotovo posvuda rasprodane unatoč cijeni od 990 eura. 

Sandale od lakirane kože Miu Miu, 990 eura

No s obzirom na njihovu popularnost, ne čudi da su high-street marke ponudile povoljnije alternative ovih sandala. Pregledali smo ponudu trgovina i izdvojili neke od najsličnijih modela. Možete ih vidjeti niže.

Mango

Mangova verzija nešto je jače crvene boje, a dolazi i u crnoj boji. Sandale su prilično slične, tu su remenčići sprijeda i straga te niska potpetica. Cijena im je 50 eura i svi su brojevi još uvijek na stanju. 

Sandale Mango, 49.99 eura
Sandale Mango, 49.99 eura

Zara

Zara isto ima svoj duplić, odnosno nekoliko verzija cipela koje neodoljivo podsjećaju na sandale Miu Miu. Prve su lakirane crvene, tu je jedan remenčić na prednjem dijelu i jedan koji ide oko pete. Ove cipele tek trebaju doći, a koštaju svega 30 eura. 

Cipele s otvorenom petom i remenčićem Zara, 29.95 eura

No Zara ima još nekoliko modela cipela ovakvog stila - s remenčićima i niskom petom. Prvi model dolazi u crnoj i bjeličastoj boji i košta isto 30 eura. Drugi model dolazi samo u crnoj boji, tu je niska peta, remen na peti i dva ukrasna remenčića na prednjem dijelu. 

Cipele s otvorenom petom i remenčićima Zara, 29.95 eura
Cipele s potpeticom i kopčom Zara, 25.95 eura

H&M

H&M u najnovijoj kolekciji isto ima model koji podsjeća na sandale marke Miu Miu. Dolaze u crnoj boji, imaju nisku potpeticu, tri remenčića sprijeda i jedan koji se kopča oko pete. Cijena im je 33 eura. 

Sandale s remenčićima H&M, 32.99 eura

Massimo Dutti

I Massimo Dutti ima svoju verziju u crnoj boji. Potpetica je nešto niža nego kod svih drugih cipela na ovom popisu. Dio su nove kolekcije, imaju otvorenu petu i remenčić koji ide preko prednjeg dijela pa oko pete. 

Cipele s otovorenom petom, Massimo Dutti, 89.95 eura

Pročitajte više