Mango i Zara u svojoj ponudi imaju torbe koje podsjećaju na dizajnerske

Foto: chloe.com/zara.com/mango.com/prada.com/miumiu.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DIZAJNERSKE torbe sviđaju se mnogima, ali cijena im je najčešće (pre)visoka pa upravo ona odvrati od kupnje. To da su upravo one inspiracija mnogim highstreet trgovinama za vlastite kolekcije nije tajna. S tim na umu pročešljali smo ponudu Zare i Manga te izdvojili povoljnije opcije torbi koje neodoljivo podsjećaju na one skuplje, dizajnerske. 

Chloé mala woody tote torba

Chloé mala woody tote torba, 890 € (6705.71 kn)

Upravo je ova Tote torba jedna od najprodavanijih torbi Chloé brenda. Dolazi u četiri različite veličine, a gore na fotografiji je small (mali) model. Torba je puštena u prodaju 2005. godine i ostala je hit sve do danas. Osim toga ona je ultimativna ljetna torba, prepoznatljiva po svom obliku, kontrastnim okomitim kožnim trakama i Chloé vrpcom s logom. 

Ova torba je odlična investicija, za one kojima je njezina cijena prihvatljiva. No ako vam se sviđa oblik ove torbe, ali vam je cijena ipak previsoka, onda bacite oko na ovaj najnoviji Zarin model. 

Zara platnena mini city torba

Zara platnena mini city torba, 25.95 € (195.52 kn)

Zarina torba vrlo je sličnog oblika Chloéinom modelu, dolazi u jednoj, mini, veličini i u dvije boje. Odnosno sa smeđim ili crnim kožnim remenom i detaljima. Torba je napravljena od platna, detalji su u kontrastnoj boji, a ima gornje ručke i odvojivi i podesivi remen za nošenje preko tijela. 


Prada Cleo torba

Prada Cleo torba, 2400 € (18.082,80 kn)

Prada Cleo torba svojim klasičnim dizajnom vraća u 90-e, a izrađena je od brušene kože te ima oblik polumjeseca. Ovakav model je vječan, ali i skup što ga mnogima čini nedostižnim. No highstreet brendovi izbacili su svoje verzije ovog komada, naravno ne identične, ali dovoljno slične. Izdvojili smo Mangov model. 

Mango ovalna torba

Mango ovalna torba, 29.99 € (225.96 kn)

Mangova torba svojim ovalnim dizajnom podsjeća na popularan Pradin model, no dolazi po puno pristupačnijoj cijeni. Ova torba idealna je za proljeće, ali i jesen, a dolazi u bijeloj, crnoj i smeđoj boji. 


Miu Miu mini hobo torba Wander

Miu Miu mini hobo torba Wander, 1800 € (13.562,1 kn)

Torba Miu Miu Wander reinterpretira se iz sezone u sezonu, izrađena je od matelassé nappa kože, a odlikuje se sofisticiranim, trodimenzionalnim efektom stvorenim profinjenom izradom. Torba je hobo oblika, koji spaja retro inspiraciju i suvremenu eleganciju. Sličan model pronašli smo u Mangovoj ponudi. 

Mango teksturirana torba, 35.99 € (271.17 kn)

Mangova torba podsjeća na Miu Miu model, a umjesto kožnih ručki ima metalni lanac. Uz njega dolazi i dugi remen koji se može skinuti. Zelena boja ove Mangove torbe idealna je za proljeće i ljeto. 


Prada Re-Edition 1995 mini torba

Prada Re-Edition 1995 mini torba, 2400 € (18.082.80 kn)

Ovu torbu, ponovno izdanje legendarne Prada torbe iz 1995., karakterizira elegantna geometrijska silueta s jasnim, minimalističkim linijama. Izrađena je od fine brušene kože, ima središnji zatvarač te logotip brenda. Sličan model našli smo u Zarinoj ponudi. 

Zara mini city torba

Zara mini city torba, cijena na sniženju je 12.99 € (97.87 kn)

Ova Zarina mini city torba minimalističkog stila podsjeća na Pradin model. Ima ručke i podesivi i odvojivi dugi remen za nošenje preko tijela, također ima patentni zatvarač. Najbolje od svega je što joj je cijena trenutno snižena za 43%. Osim u bijeloj dostupna je i u srebrnoj boji. 

Pročitajte više