Marka poznata po telefonima lansirala je pivo

Foto: nothing.tech

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

POZNATI tech brend Nothing ima prilično nekonvencionalni proizvod za marku koja je do sada bila uglavnom fokusirana na transparentne telefone, slušalice i opremu za njih. Ime piva je pivo, odnosno - Nothing Beer (5.1%). 

Pivo je lansirano u Ujedinjenom Kraljevstvu, a na službenoj stranici stoji da će biti dostupno i u drugim zemljama te se korisnici mogu pretplatiti da prime e-mail obavijest kada stigne i na druga tržišta. U UK-u cijena pakiranja od šest limenki je 20 funti. 

Nothing Beer (5.1%) opisano je kao nefiltrirani rižin lager. "Proizvedeno u Freetime Beer Co u Walesu, Beer (5.1%) je svijetle boje, suho hmeljeno i s osvježavajućim završetkom. Što se tiče okusa, postoji suptilnost u profilu slada koji je savršeno uravnotežen s Kazbek hmeljem. Svježe arome citrusa nadopunjene su suptilnom zemljanom i začinskom gorkom završnicom", opisano je na stranici. 

"Limenka je trebala biti transparentna"

Ovo pivo je brend najavio prošle godine na prvi april kao šalu, a sada su ga i zaista lansirali. Izlazak ovog proizvoda na tržište izazvao je brojne reakcije na Instagram profilu brenda. 

"Ovo je bila šala na prvi april?", "Limenka je trebala biti transparentna", "Ako vas policija zaustavi, možete reći da ste pili Nothing (ništa)", "Želim to jako", "Nothing sada sve proizvodi", "Lansirajte to i u druge zemlje", "Od techa do piva", neki su od komentara. 

Podsjećamo, brend je na ljeto pokrenuo i povoljniji podbrend CMF by Nothing, a krajem rujna lansirali su i prve proizvode. Sada su se izgleda malo odmaknuli od tehnologije na pivo. 

Pročitajte više