"Maslac" nokti kakve ima Selena Gomez najpoželjnija su proljetna manikura

Foto: Profimedia/nailberry.com/sephora.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U SVIJETU manikure Tom Bachik je istaknuto ime, a ovog proljeća predstavlja nam novi trend - manikura u boji "maslaca". Klasični prozirni ružičasti tonovi ili neutralne nijanse sada su stvar prošlosti. Vrijeme je da izbacite klasične sezonske manikure i umjesto toga isprobate nešto svježe i pomalo neočekivano.

Nedavno je Bachik podijelio sliku savršeno oblikovanih ovalnih noktiju svoje dugogodišnje klijentice Selene Gomez. Nokti su obojeni nježnom nijansom maslaca, s blagim tonom vanilije. Ako želite postići sličan izgled kod kuće, preporučujemo proizvode kao što su Nailberry L'Oxygéné Folie Douce ili Chanel Le Vernis u nijansi 129 Ovni.

Chanel Le Vernis u nijansi 129 Ovni, cijena je 38 eura
Nailberry L'Oxygéné Folie Douce, cijena je 19.31 eura

Pravilan odabir boje

Ključ uspješnog postizanja ovog izgleda, a da izbjegnete neželjenu nijansu žute, leži u pravilnom odabiru boje. Umjesto da idete prema senf ili neon žutoj, preporučujemo kremastu nijansu. Slijedeći ove savjete, vaša manikura će biti trendi, elegantna i savršeno proljetna.

Pročitajte više